Archívum - Hírek

A címvédő Olaj a tavalyelőtti bajnok Pakssal vív rangadót

2008. 03. 30.

     Az alapszakasz utolsó, hazai meccsét játssza ma este hat órakor a Szolnoki Olaj KK, amelynek vendége az Atomerőmű SE gárdája lesz. A címvédő és a tavalyelőtti bajnok csatája nagy téttel bír a mindkét fél számára. A vendégek egyértelműen a legjobb négy közé, pontosabban a második helyre törnek, hiszen az alapszakasz-elsőséget már megszerezte a Falco KC alakulata. A második hely viszont megszerezhető Sabáli Balázs együttese számára, amely az Olaj után a MAFC-cal otthon, míg a Péccsel és a Sopronnal idegenben találkozik. Legutóbb Kecskeméten végig vezetve nyertek 85-75-re, annak ellenére, hogy egyik legjobbjuk, Gulyás Róbert bokasérülése miatt csak a kispadról drukkolt társainak. Alighanem a Tiszaligetben ismét bevethető állapotban lesz a rutinos center. Mellette Horváth Z., Csaplár-Nagy és Panta bevethető még a palánkok alatt. A mezőnyben az amerikai Murry, a Körmendről ismert Toroman, a nagy öreg, Mészáros, valamit Kiss szórja a pontokat.

     Egy biztos, nehéz dolga lesz az Olajnak, amely újabb súlyos vereségen van túl. Legyünk őszinték Kelley-éknek nem volt sanszuk a győzelemre a PVSK vendégeként. Ma este viszont csak a győzelem lehet az elfogadható a címvédő számára, amely az eddigi hazai rangadókat rendre megnyerte. Most is ezt várjuk a csapattól.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.