Archívum - Hírek

Vasi mérkőzések előtt az Olaj KK

2008.04.08. 0:00:00

     A férfi kosárlabda-bajnokság szerdai fordulójában nem lesz érdekelt a Szolnoki Olaj, mert a Falco KC elleni idegenbeli meccsét szombaton játssza le. Érdekesnek ígérkezik tehát a címvédő Olaj és a már biztos alapszakasz-győztes Falco csatája. Bár a Vas megyei főváros alakulata az utóbbi időszakban nem brillírozik úgy, mint az előző időszakban, azért a Szekulovics-csapat számít a mérkőzés esélyesének. Az más kérdés, hogy nem bánnánk egy idegenbeli Olaj-bravúrt, ezek nagyon hiányoznak ebben évadban.

     Ezt követően jövő pénteken pedig Körmendre látogat a társaság, ez lesz az alapszakasz záró fordulója. Ezeken a mérkőzéseken már biztosan nem szerepelhet a szolnokiak színeiben az amerikai Marcus Ledoux, aki megsérült, ezért a klub és játékos közös megegyezéssel felbontotta azt a szerződést, ami az alapszakasz végéig tartott volna.

     Visszatérve a szombati szombathelyi találkozóra, megérkeztek Szolnokra a vendégjegyek. A bilétákat 1400 forintos áron az Olaj KK tiszaligeti irodájában lehet megvásárolni munkanapokon 8-14 óráig, bővebb felvilágosítás az 56/420-988-as telefonszámon kapható.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
FIBA Europe Cup FIBA EuroBasket EUROBASKET MKOSZ NCAA NBA

Copyright © 2001-2019. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.