Archívum - Hírek

Ma este kezdődik a Pécs és az Olaj párharca Baranyában

2008. 04. 30.

Véget ért a rövid pihenő a férficsapatok számára. Mától ugyanis megkezdődnek a rájátszás küzdelmei, innentől már háromnaponta lesznek mérkőzések.
     Sokan állítják, hogy egy új bajnokság kezdődik. Amelyik csapat idáig jól szerepelt, az egy vagy két rossz meccsel le tudja rontani egész éves teljesítményét. Ez nyilván fordítva is igaz. Az eddig gyengébben teljesítő is célba érhet.

     Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy az 1-4. hely között végzett csapatoknak megvan a pályaelőnyük. És ez azért nem semmi, emlékezve az Olaj tavalyi bajnoki menetelésére. A mieink legnehezebb győzelmüket épp mostani riválisuk, a Pécs elleni párharcban, az elődöntőben érték el. Most azonban már a negyeddöntőben összefutnak a felek, ráadásul a pécsieknél van az pályaelőny. A három győzelemig tartó páros csata ma este hat órakor kezdődik a baranyai fővárosban.

     - Az elmúlt tíz napot nem úgy sikerült kihasználnunk, ahogy azt elképzeltem, hiszen sérülések és betegségek nehezítették a munkát. Ezt nem mentegetőzésként mondom, sajnos ezek a tények. Molnár Andris kivételével mindenki a fedélzeten. A bedobó még Körmenden, egy ütközést követően szenvedett térdszalaghúzódást, ami azóta sem jött teljesen rendbe. Az viszont jó hír, hogy Andrius Jurkunas vállalja a fellépést, vele mindenképpen erősebbek és stabilabbak leszünk. Nagyon nem tudjuk meglepni egymást a Péccsel, hiszen tisztában vagyunk a másik erősségével, és természetesen a gyengéivel is. A napi forma fog dönteni mindegyik mérkőzésen. Tisztában vagyunk vele, hogy a hazai kettő mellé legalább egy összecsapást nyernünk kell Pécsen is - nyilatkozta Pór Péter, az Olaj vezetőedzője.

     A mérkőzést a Hartyányi-Bognár-Farkas bíróhármas dirigálja. A pécsi Lauber sportcsarnokban külön pénztár várja az Olaj szurkolókat.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.