Archívum - Hírek

Szerdától már a bronzcsatában lesz érdekelt a Szolnoki Olaj

2008. 05. 27.

     Mivel a mindent eldöntő Olaj-Körmend derbi utolsó másodperceiben a kiválóan játszó Jurkunas elhibázta a triplát, így a körmendiek örülhettek egypontos, 66-65-ös győzelmüknek. Mindez azt is jelenti, hogy a szolnokiak a bronzcsatában az Albacomp ellen, míg a körmendiek megyei riválisuk, a Falco KC elleni döntőben lesznek érdekeltek a napokban. A finálé párosításának az Olaj szimpatizánsai mellett a Vas megyei rendőrök sem örülnek, hiszen a két szurkolótábor finoman fogalmazva is utálja egymást.

     Visszatérve az elődöntőre nyilván nem az utolsó másodpercek kapkodásai okozták a címvédő vesztét. Hiszen ezt az ötödik meccset is meg lehetett volna nyerni, a harmadik negyedben 45-38-as vezetés után. És még lehetne sorolni a további apró momentumukat, melyek a vereséghez vezettek. A bírói felfogás sem kedvezett a szolnokiaknak, hiszen a faultarány 18-18 lett a végére. A csaknem végig agresszíven letámadó, csapdázó körmendieknél ugyanannyi szabálytalanságot láttak a játékvezetők, mint a házigazdáknál.

     A továbbiakban is rengeteg a ha szócska, amit lehetne emlegetni a bajnoki rajttól folyamatosan. Voltak az évadban bal-, és szerencsés meccsei is a csapatnak, amely már nem tudja megvédeni bajnoki címét. Ám a bronzérmet még ki lehet harcolni a közönség támogatásával, amelyik egész évben kitartott a kedvencek mellett, mint azt megszokhattuk az elmúlt két évtizedben.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.