Archívum - Hírek

Szépen búcsúzna az Olaj

2008. 05. 31.

A harmadik helyért folyó páros csatában most az Olaj lesz a pályaválasztó az Albacomppal szemben.
     A férfiaknál tartanak az éremcsaták és a kiesés ellen is küzdenek még a csapatok. A kiesés elkerülésért a Hódmezővásárhely lépéselőnybe került a MAFC-cal szemben, mivel szerdán győzött a fővárosban. Ha ma este hazai pályán Gémesek legyőzik a ZTE együttesét - akkor bármit játszhatnak a műegyetemisták a kaposváriak ellen - benn maradnak a felsőházban. Ellenben vásárhelyi vereség és MAFC-győzelem eseten az utóbbi gárda hosszabbíthatja meg A csoportos tagságát. A döntő első találkozóján a Falco nyert a Körmenddel szemben, a felek három győzelemig tartó párharcának második felvonását ma este hét órakor rendezik a Rába-parti városban.

     A bronzcsata első meccsét az Albacomp megnyerte hazai pályán az Olajjal szemben. Fehérváron tipikus szezonvégi meccset játszottak az érdekeltek. A Körmenddel szemben elbukott elődöntő után csak fellángolásaik voltak a piros-feketéknek. Tegyük hozzá, hogy egy hónapon belül ez volt a csapat tizenegyedik tétmérkőzése, sőt ebből hatot idegenben kellett letudnia.

     A kezdés és a szünet utáni öt-öt percben nyújtottak csupán elfogadható produkciót Hollinsék. A további időszakokban már az albások akarata érvényesült. Arról nem beszélve, hogy Simonék a mezőnyből 55, míg a mieink csak 40 százalékkal dobtak. A lepattanócsatát is hazaiak nyerték 34:30-ra, tehát nem túl nagy különbséggel. Ellenben az Olajnak nem kevesebb mint 15 eladott labdája volt, abból tíz az első félidőben, ami viszont nagyon sokat nyomott a latban.

     Ma este javítania kell az Olajnak, ha érmet akar szerezni, hiszen a bronzcsata csak két győzelemig tart. - A fehérvári mérkőzés túl közel volt a Körmend elleni vereséghez, amit nem sikerült még kihevernünk. Utolsó hazai mérkőzésünkön is mindent meg fogunk tenni a sikerért. Szépen, győzelemmel akarunk búcsúzni lelkes szurkolótáborunktól - mondta Pór Péter vezetőedző.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.