Archívum - Hírek

Az Olaj legénysége elkezdte az alapozást

2008. 08. 12.

Tegnap délelőtt kosarasokkal népesült be a Tiszaliget, hiszen a szolnoki hölgycsapatot követve az Olaj KK is munkához látott.
     Az elmúlt évadban bajnoki elődöntős Olaj KK számára október 22-én lesz a bajnoki nyitány. Hétfőn délelőtt a felkészülés első napján Cseh György, Cziczás László, Gaál Róbert, Harazin Tamás, Kovács Dávid, Kenyeres Sándor, Márkus Ádám, Mondzinger Márk, Nagy Balázs, Sonyák Béla, Szabó Péter és Tóth Viktor látott munkához, Pór Péter vezetőedző irányításával.

     A szakember elmondta, hogy a klub további játékosai közül Váradi Kornél miután kiheverte térdsérülését mától újra az Eb-selejtezőre készülő válogatott edzőtáborában dolgozik. A tervek szerint az amerikai Jerome Coleman csütörtökön, a szerb-görög Ntousan Jelic Koutsopolos augasztus 18-án vagy 19-én, míg a közönségkedvenc Andrius Jurkunas szeptember elején érkezhet a Tiszaligetbe. Melléjük még egy idegenlégiós, hátvéd-bedobó poszton használható kosaras szerződtetését tervezik az Olajnál.

     A vezetőedző a programról annyit árult el, hogy a Tiszaligetben lesz a főhadiszállásuk, délelőttönként atletizál és kondizik a csapat, míg délutánonként a körcsarnokban labdás technikai feladatok megoldása vár a társaságra.

     A teszttornákról annyit, hogy szeptember utolsó hétvégéjén Kecskeméten, majd október 2-4. között Debrecenben, rá egy hétre pedig egy hazai rendezésű mérkőzéssorozaton lép pályára a piros-fekete mezes alakulat.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.