Archívum - Hírek

Coleman mától az Olaj soraiban készül az évadra

2008. 08. 15.

     A magyar férfi kosármezőnyben elsőként már hétfőn munkába állt a Szolnoki Olaj KK legénysége. Az elmúlt évadban elődöntős piros-feketék Pór Péter vezetőedző irányításával, egy tucat játékossal kezdték meg a felkészülést az október 22-én kezdődő évadra.

     A csapatból egyelőre hiányzik Andrius Jurkunas, a litván erőcsatár szeptember elején csatlakozik társaihoz. Az új légiósok közül a szerb-görög center Ntousan Jelic Koutsopolos, a tervek szerint augusztus 18-19-én érkezik a Tiszaligetbe. Ellenben az amerikai Jerome Coleman a pénteki edzésen már együtt készülhet társaival, ugyanis csütörtökön délután megérkezett a Tisza-parti megyeszékhelyre.

     - Jerome a New York-i géppel érkezett Ferihegyre csütörtökön délben. Én hoztam Szolnokra, szimpatikus fiatalember, aki kiváló játékos hírében áll, reméljük sok örömet szerez majd mindannyiunknak - mondta Török Zoltán, az Olaj KK technikai vezetője.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.