Archívum - Hírek

Kunszenten az Olaj gárdája

2008. 09. 10.

Ma 18 órakor Kunszentmártonban első előkészületi meccsét játssza az Olaj KK, a Kecskemét csapata ellen.
     A kunszentmártoni Dani Margit Sportcsarnokban nem először szerepel az Olaj tesztmérkőzésen. Két éve októberben Cziczásék épp a Kecskeméttel találkoztak, amelytől 73-70-re kaptak ki. Rá egy évre a szolnoki csapat az Atomerőmű ellen játszott gyakorlómeccset a létesítményben, akkor 73-67-re nyertek.

     Ez utóbbi két összecsapás akkor bajnoki főpróba volt, most öt héttel a rajt előtt mérkőznek meg a csapatok. Épp ezért egyik együttes sem lesz komplett, ami nem jelenti azt, hogy érdektelen, unalmas meccsre lesz majd kilátás. A vendégek válogatott játékosai, Horváth Ákos és Molnár András ma este Olaszországban játszanak Eb-meccset. Az Univerrel készül az amerikai DeAndre Haynes és a kanadai Ricky Volcy. Előbbi irányító, míg az utóbbi kosaras négyes poszton játszik. Mindkét légiósnak a mai mérkőzésen dől el a sorsa.

     Az Olajnál most mutatkozik be a két új légiós, a center, Ntousan Jelic Koutsopolos és a hátvéd, Jerome Coleman. Az új szerzemények közül az amerikai Donald Wilson csak csütörtökön érkezik Szolnokra. Váradi Kornélnak javul a sípcsontsérülése, elképzelhető, hogy néhány percre már be tud szállni a fiatal irányító. A közönségkedvenc Andrius Jurkunas érkezése épp a mai napra várható, így a litván erőcsatár sem fog pályára lépni Kunszenten. Cseh György lábfejsérülése miatt edzéseket hagyott ki, remélhetően ma este már harcra kész lesz a fiatal center-bedobó.

     - Egy hónapja készül csapatunk, jó lesz már meccset is játszani. Sokat és becsülettel dolgoztak a fiúk, mindenkire rá fér egy kis játék. Remélem, egy jó kis edzőmeccset látnak ma este a szurkolóink - mondta Pór Péter, az Olaj vezetőedzője.

     Mint azt Szántó Ferenc csarnokigazgató elmondta, szeretettel várják a drukkereket. A belépők egységesen 600 forintba kerülnek. Lesz büfé, és Olaj-ajándéktárgyakat is lehet majd kapni a létesítményben.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.