Archívum - Hírek

Lesznek meccsek, de tovább egyeztetnek a játékvezetők

2008. 09. 14.

Olajnál hétfőn kezdődik a bérletek árusítása, melyek a női mérkőzésekre is érvényesek lesznek.
     A kosárlabdabírók sztrájkot helyeztek kilátásba, ezért veszélybe került az NB l/B-s bajnokság hét végi rajtja. Végül olyan megállapodás született, hogy a bírák működnek a mérkőzéseken, de a tárgyalások és az egyeztetések tovább folynak. A sípmesterek egyebek között elégedetlenek a sportcsarnokokban uralkodó szurkolói légkörrel és a díjazásukkal is. Mint megtudtuk, az A csoportos férfimeccsekért bruttó 25 ezer, a nőiért 15 ezer forintot kapnak, nyilván az alsóbb osztályokban kisebb a díjazás. A hírek szerint nemcsak a bírók, hanem a játékvezetői ellenőrök, vagyis komisszárok is elégedetlenek. Főként azért, mert a játékvezető bizottságtól átkerültek a versenybizottság állományába. Szerintük gondjaik lehetnek majd a küldéssel és az úti elszámolással is.

     Nemcsak a játékosok, hanem a szurkolók is várják már az október 22-i férfi bajnoki nyitányt. Kosármeccsekre éhesek az Olaj drukkerek, ezt bizonyították szerdán is, mikor több mint 300-an autóztak el Kunszentmártonba a piros-feketék Kecskemét elleni, első edzőmérkőzésére. Arról nem beszélve, hogy hamisítatlan bajnoki hangulatot teremtettek a Dani Margit Sportcsarnokban.

     Jó hír a szolnoki szurkolók számára, hogy szeptember 15-én hétfőtől már bérleteket vásárolhatnak az elkövetkező szezonra. A tikettek nemcsak az Olaj KK, hanem a szintén A csoportos Szolnoki Női Kosárlabda Klub bajnoki és Magyar Kupa selejtező mérkőzéseire is érvényesek lesznek. A játéktérrel párhuzamos helyekre 25 ezer, míg a palánkok mögé 22 ezer forintba fognak kerülni. Az elmúlt évadban bérletesek helyét október 8-ig tartják fenn, ezt követően azonban szabad lesz a vásár. Az árusítás tehát szeptember 15-én hétfőtől péntekig 8-15 óra között tart az Olaj KK Kft. tiszaligeti irodájában, telefon: 56/420-988.

     Megjöttek a légiósok. Andrius Jurkunas kedden, míg az új szerzemény Donald Wilson csütörtökön csatlakozott a piros-feketék keretéhez. A litván erőcsatárnak immár a negyedik, míg az amerikai bedobónak ez lesz első szezonja a szolnoki alakulatban.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.