Archívum - Hírek

Csapatunk a Tiszaligetben

2008. 09. 18.

19 órakor az Olaj KK a svéd Nassjo csapatát fogadja, az előkészületek jegyében.
     Az Olajnál mindenki a fedélzeten, az együttes és a szurkolótábor már várja a rajtot, amely csaknem egy hónap múlva lesz. Addig előkészületi meccseken és felkészülési tornákon lehet majd lemérni, hogy hol is tart az együttes. Az első torna jövő hét végén lesz Kecskeméten, a Gazdavár elnevezésű kupa.

     Mindezt megelőzi a ma esti svéd második ligás Nassjo csapatával szembeni összecsapás. A vendégek egyébiránt Cegléden edzőtáboroznak, és onnan buszoznak majd át a Tiszaligetbe. Mint Pór Péter vezetőedző elmondta, minden bizonnyal legerősebb összeállításukban léphetnek majd pályára első szolnoki tesztmérkőzésükön. Bár Váradi Kornél vírusos nyavalyával hétfőn és kedden az ágyat nyomta, Ntousan Jelic Koutsopolos derékbántalmakkal küszködik, mindkét játékosra számít a szakember.

     Sőt Donald Wilson először mutatja be tudását az Olaj-tábornak, hiszen ő nem szerepelt az egy héttel ezelőtti kunszenti mérkőzésen. Arról nem beszélve, hogy pályára lép az egyik nagy közönségkedvenc, Andrius Jurkunas is, aki egy hete kapcsolódott be a közös felkészülésbe.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.