Archívum - Hírek

Debrecenben nemzetközi tornán szerepel az Olaj legénysége

2008. 10. 02.

A mérkőzéssorozatra meghívást kapott a Szolnoki Olaj KK, mellette a szlovák Kassa, Algéria felnőtt válogatottja és a házigazda Debreceni KE legénysége lép pályára.
     A mieink ma délután négy órakor a Kassa ellen nyitják a tornát A szlovák gárda az elmúlt évadban hatodik volt hazája bajnokságában. A hírek szerint amerikai légiósokkal soraikban érkeznek a cívis városba. Pénteken szintén négy órakor az algériai válogatott lesz a piros-feketék vetélytársa. A hírek szerint az arab ország nemzeti csapatából több játékos is a francia első ligában pattogtat, elvileg nem képviselnek gyenge játékerőt. A házigazdák ugyebár újoncok a honi felsőházban edzőjük Walke Károly, egykoron az Olajnak volt a csapatkapitánya.

     Az elmúlt heti nyíregyházi tornán mindhárom meccsüket elveszítették, mivel két sérültjük, Takács Dániel és az amerikai Joe Kennerly felépült. Velük bizonyosan nagyobb játékerőt képviselnek majd a tornán. A záró meccsét épp debreceniekkel játssza majd az Olaj szombaton este hat órakor, az Oláh Gábor utcai csarnokban, ahová ingyenes lesz a belépés.

     Apropó, Olaj. Újabb felmérő előtt áll tehát a társaság, melynek soraiban Harazin Tamás lágyéksérülését követően munkához látott. Ellenben Andrius Jurkunas combizom-húzódással, Jerome Coleman derékfájdalmakkal, Tóth Viktor ujjsérüléssel, míg Váradi Kornél lázas betegséggel bajlódik. Közülük nem tudni, hogy ki léphet pályára a ma kezdődő tornán.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.