Archívum - Hírek

Vasárnap Sopronban szerepel az Olaj legénysége

2008. 10. 25.

     A ZTE elleni repülőrajt után vasárnap este hat órakor Sopronban lesz fellépése a Szolnoki Olaj együttesének.

     A hűség városának csapata kedden este Pécsett nyitotta a szezont, ahol óriási küzdelemben, némi balszerencsével 88-85-ös vereséget szenvedett. Érdekesség, hogy a pécsiek győztes kosarát az a Thomas Kelley dobta, aki előtte három évadot az Olaj színeiben húzott le. Egyébiránt a mieink legutóbbi soproni fellépésén, idén január 26-án Kelley 37/6 ponttal járult hozzá a 103-95-ös győzelemhez, ami hosszabbítás után született meg.

     Most mindkét gárda némileg átalakult állománnyal veszi fel a harcot. A Sopronnál mind a négy légiós új embernek számít, Cruz (irányító), Brooks (hátvéd), Cousinard (bedobó), Ljubojevics (center). Közülük az utóbbi játékos pont nélkül maradt Pécsett, ám Brooks és Cousinard testvéri megosztásban 44 pontot termelt. A zöld-fehérek magyar játékosai közül Csorvási Milán nyújtott jó teljesítményt, a Kecskeméttől kölcsönvett 20 esztendős center, 19 pontot szórt a PVSK kosarába.

     Az Olajnál jó a hangulat a szezonnyitót követően, ám csütörtöktől már az egész csapat a soproni fellépésre koncentrál. Váradi Kornél bal térdét megműtötték a fővárosban, és már el is kezdte a gyógytornát a játékos. Donald Wilson pedig hétfőtől állhat majd újra edzésbe, egyelőre csak kímélő üzemmódban dolgozhat az amerikai légiós.

     Pór Péter vezetőedző nehéz mérkőzésre számít a soproni MKB Arénában. - Három jó amerikai légiósuk van a soproniaknak, ezt bizonyították a pécsi mérkőzésen is. Mindig ki-ki meccset játszunk velük, most is nehéz összecsapás előtt állunk, mindent meg fogunk tenni a jó eredmény érdekében a szezon első idegenbeli meccsén - jelezte Pór Péter, az Olaj vezetőedzője.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.