Archívum - Hírek

Kosaras balhék az elmúlt években

2008. 11. 21.

     2002. február: FALCO - KÖRMEND
mérkőzésen a szombathelyiek Sugár úti csarnokában egy hazai szurkoló ki nem bontott pénztárgépszalaggal fejbe dobta Patonay Imrét, a vendégek edzőjét. A szakembert agyrázkódással kórházba szállították, a Falco csarnokát két meccsre bezáratta a szövetség fegyelmi bizottsága.

     2002. december: KÖRMEND-ALBACOMP
mérkőzés lefújása után, a csarnokon kívül egy hazai szurkoló megütötte az autójához tartó Váradi György játékvezetőt. Az eset és a meccsen történt más cselekmények következtében a Körmend 750 ezer forintos pénzbüntetést és kétmeccses csarnokbetiltást kapott.

     2004. május: ALBACOMP-ATOMERŐMŰ
play-off mérkőzésen a hazai kispadról labdával megdobták Papp Péter játékvezetőt, majd a záró sípszó után lökdösték és üdítős flakonnal fejbe ütötték őt a berohanó hazai nézők. Az Albacompra a fentiekért összesen 520 ezerforintos büntetést róttak ki.

     2004. december: UNIVER-KÖRMEND
összecsapáson egy körmendi drukker hátba vágta dr. Vígh bírót, amiért a vendégcsapat 400 ezer forintot volt kénytelen befizetni a szövetség kasszájába.

     2004. december: OLAJ-FALCO
meccsen egy hazai szurkoló betörte a vendégcsapatot védő plexit. Ezért, és a mérkőzés folyamán történt más szabálysértésekért 380 ezer forinttal lett vékonyabb az Olaj pénztárcája.

     2006. április: KÖRMEND-KAPOSVÁR
derbin a játékvezető elleni erőszakos cselekmény - a hazai szurkolók meglökték Szitás sporit - és trágár szavalókórus miatt 450 ezres büntetést és a bajnoki szezon végéig felfüggesztett egy meccses pályabetiltást kaptak a vasiak.

     2006. május: UNIVER-KÖRMEND
mérkőzésen történt balhé, amikor a lefújás után berohanó néző durván meglökte Pálla játékvezetőt. Szintén a meccs után a kecskemétiek amerikai játékosa, Cory Bradford a levonuló bírók felé hajította a cserejátékosok számára kijelölt műanyag széket. Az Univer összesen 520 ezres bírságot kapott.

     2008. május: ALBACOMP-ATOMERŐMŰ
playoff-rangadó. A székesfehérvári nézők a meccs alatt sérülés okozásra alkalmas tárgyakkal dobáltak, utána pedig berohantak a pályára és megütötték dr. Vígh Pétert, a találkozó egyik bíróját. A rendbontások következtében 730 ezer forintos büntetést fizetett az Albacomp, a fehérvári csarnokot nem tiltották be.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.