Archívum - Hírek

A Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub nyílt levele a szurkolókhoz

2008. 11. 21.

     A Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub nem lehetne ennyire sikeres, ha nem lenne olyan csodálatos szurkolótábora. Csapatunkat számos győzelemhez segítette Szolnokon és idegenben fanatikus táborunk, melyet hálásan köszönünk.

     A Paks elleni győzelmünkben kulcsszerepet játszott az a küzdőszellem, melyet drukkereink szítottak játékosainkban biztatásukkal. Azonban történtek olyan sajnálatos események, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül. Néhány önmagáról megfeledkező néző a dobálásával és a vendégkispad mögötti plexi betörésével komoly kárt okozott klubunknak, a csapat hírének. Annak az országszerte irigyelt arculatnak okoztak kárt, melyet közösen építettünk fel hosszú évek alatt.

     Mint arról már többször is szóltunk, a szolnoki kosárlabda ereje a szurkolótábor mellett a fegyelmezett gazdálkodásban rejlik. Kevés pénzből építjük fel a csapatot, egy sokszázezer, konkrét esetben akár milliós nagyságrendű büntetés jelentős érvágás számunkra.

     Éppen ezért kérjük azt, vagy azokat, akik a vendégkispad mögötti plexipalánkot betörték a mérkőzés közben, jelentkezzenek klubunknál, s vállalják a kirótt büntetés rájuk eső részét. Tervszerűen dolgozni, jó eredményeket elérni csak közösen tudunk, ezt már számos alkalommal bebizonyítottuk. Azonban, ha szó nélkül hagyjuk a keddi sajnálatos történéseket, ha nem teszünk meg mindent együtt a lelátói rendért, akkor még súlyosabb kárt okozunk közös kincsünknek, az Olajnak. Ezt pedig egyikünk sem engedheti meg!

     Csapatunkkal, klubunkkal és a szurkolókkal kapcsolatban érzett felelősségünk tudatában kötelességünk a lehető leghatározottabban fellépni a súlyos anyagi és erkölcsi kárt okozókkal szemben. Ebben a továbbiakban sem ismerünk kompromisszumot, ezért várnánk azon szurkolóink jelentkezését, akik az ominózus esetnél a vendég kispad mögötti, a vendégcsapat védelmére szolgáló plexi palánkot betörték, leragasztott pénztárgépszalagot, pénzérmét, öngyújtót vagy zászlórudat dobtak a kosárlabdapálya területére.

     A célunk közös: klubunk legyen sikeres és eredményes, ebben a magunk részéről minden tőlünk telhetőt megteszünk. Ebben várjuk szurkolóink segítő közreműködését, éppen úgy, ahogyan azt eddig is megkaptuk.

SZOLNOKI OLAJ KOSÁRLABDA KLUB KFT.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.