Archívum - Hírek

Közel tízórás lesz a Kosárkarácsony

2008. 12. 13.

Az esztendő utolsó, hazai bajnoki találkozóján a klub megvendégeli a szurkolókat, méghozzá teával, forralt borral, kaláccsal, és nem mellesleg ingyenes lesz a belépő.
     Mint azt dr. Nyerges Zsolt, az Olaj KK elnöke elmondta, már hagyománynak számít, hogy az esztendő utolsó, hazai bajnoki találkozóján a klub megvendégeli a szurkolókat.

     09:30- Az esemény programjában 9:30-tól 12:00 óráig gyermekműsorok lesznek, közben az Olaj KK Kft. 200 élelmiszercsomagot oszt ki az arra rászoruló agycsaládosoknak.

     12:00- Déltől a sportiskola kosarasnövedékei játszanak bemutató meccset.

     14:30- Fél háromkor kezdődik az Olaj-Pécs juniormérkőzés.

     16:30- Fél öttől a szurkolók kosaraznak a sportvezetők-támogatók vegyes csapatával. Az utóbbiak soraiban többek között Szalay Ferenc polgármester, Barabás Botond színész, Kovács István vízilabda mesteredző, Ferencz Gábor klubelnök, Tasnádi Zoltán kosárlabdaedző, valamint az Olaj kosárlabda-szakosztályának egyik alapítója, Acsay Attila ölthet magára szerelést. A szurkolók együttesében Barcsik Tamás, Csornai Csaba, Dobozy Róbert, Kovács Isu és Óvári Csaba lép majd pályára.

     18:00- Este hattól lesz Olaj-Pécs felnőtt bajnoki derbi.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.