Archívum - Hírek

Az Olaj sérülésektől megtizedelve lép pályára Szombathelyen

2008. 12. 19.

Pénteken este hét órakor a címvédő Falco KC vendége lesz a 2007-ben bajnok Szolnoki Olaj KK együttese.
     Az esztendő utolsó meccse lesz ez a felek számára, és nyilván szépen akarnak búcsúzni az évtől. Erre a vendéglátó szombathelyieknek van nagyobb esélyük, akik még veretlenek hazai környezetben. Ez öt győzelmet jelent Szrecsko Szekulovics csapatának, amely idegenben már korántsem vitézkedik annyira, hiszen négyből hármat elveszített. Legutóbb, vasárnap Dombóváron 11 ponttal kapott ki a sárga-fekete sereg. Soraikból a sérüléssel küszködő Pankár Tibor és a horvát Ivan Perincsics játéka bizonytalan. Ennek ellenére is a szombathelyiek a pénteki derbi esélyesei.

     Az Olajnál Cziczás László és Harazin Tamás egyaránt húzódással bajlódik, ez utóbbi két játékos biztosan nem szerepelhet az összecsapáson. Sőt Andrius Jurkunas játéka is bizonytalan, aki szintén húzódással küszködik. Marad tehát a három amerikai játékos, valamint a saját nevelésű fiatalok. Bizony, nem lesz egyszerű a piros-feketék helyzete Szombathelyen, ahol az elmúlt években a mostaninál erősebb állományú csapattal sem termett számukra babér.

     Még mindig függőben van az Olaj fellebbezése. Mint ismeretes, a pályán 66-65-re nyert a szolnoki csapat Körmenden. Amit az ügyben első fokon eljáró Rózsás Gábor - az MKOSZ versenyigazgatója - a videofelvétel alapján megsemmisített, érvényesnek minősítette a körmendiek dudaszó utáni találatát, így a körmendiek 67-66-ra nyertek. A szolnokiak beadták fellebbezésüket az MKOSZ versenybizottságának, mely tárgyalta is az ügyet. A testület azonban nem döntött, hanem szakértői vizsgálatot kért, mert a szolnokiak olyan felvételt hoztak, amin úgy látszik, nem érvényes a körmendiek kosara. Az ügyben kedden születhet döntés.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.