Archívum - Hírek

Jobb Olajt akarunk látni

2008. 12. 21.

Három évvel ezelőtt, mikor Thomas Kelley megérkezett az Olaj kosárcsapatához sokan fanyalogtak, mondván, hogy gyenge osztrák bajnokságból igazolt a piros-feketékhez. TK azonban az idők során bizonyította, hogy nemcsak jó játékos, hanem egy intelligens ember is.
     Az elmúlt három évad eredményeit, amit az amerikai játékos vezérletével elért a csapat azt most felesleges lenne taglalni, hiszen azokat mindenki tudja. TK már Pécsett szerepel, az Olaj pedig szenved mint a kutya, mindenki üt rajta egyet. Pedig jöttek a holland, az ukrán és német bajnokságban edződött amerikai légiósok, de tudásszintjük elmarad Kelleyétől, Hollinsétől, tán még Franáétól is. Persze nehéz a légióst kiválasztani videó és statisztika, vagy egy próbameccs megtekintését követően. Rossz magyarsággal bele kell nyúlni a választásba.

     Nos, úgy tűnik idén nem sikerült a légiósválasztás. Nem azért, mert a szolnoki klubvezetők gyenge, vagy olcsó kosarasokkal akarták betömni a távozók okozta űrt, hanem azért, mert a mostani három amerikai fiú valamiért nem illeszkedett be tökéletesen a gépezetbe. Gyengén megy a csapatnak, amelyik csak a 11. helyen szerénykedik a tabellán.

     Talán egy gyors sorcserével az alapszakasz végére utol lehetne érni a vetélytársakat. Gondolom ez nem egy világmegváltó javaslat. Én csupán sokunk nevében akarok egy mostaninál sokkal jobb Olajt látni az elkövetkező évben, még ha TK továbbra is Pécsett pattogtat.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.