Archívum - Hírek

Nincs edzőkérdés az Olajnál

2008. 12. 29.

Szakértői vizsgálat után legközelebb január 6-án lehet döntés a mieink óvása kapcsán.
     A vártnál jóval gyengébben szerepel a bajnoki küzdelmekben a Szolnoki Olaj kosaraslegénysége, amelyik csupán a 11. helyen szerénykedik a tabellán. Mint ilyenkor azt megszokhattuk, szerte a világon a szakmai stábban keresik hibát, ám mint kiderült, Szolnokon nincs edzőkérdés.

     - Mi sem lehetünk elégedettek a csapat szereplésével - kezdte dr. Nyerges Zsolt, az Olaj KK elnöke. - Különösen a légiósok nyújtottak gyenge teljesítményt az eddigiek során. Pedig igyekeztünk külföldi játékosainkat, ebben az évadban is körültekintően kiválasztani, több mint száz DVD-t néztünk meg, mégsem sikerült az igazán jó kosarasokat Szolnokra csábítani. Most azon dolgozunk, hogy sikerüljön az állományt megerősíteni. Továbbra is a Pór Péter - Horváth Imre edzőpáros irányítja a csapatot. Véleményünk szerint nem ők a gyenge szereplés okai. Remélhetőleg az együttes januárban megkezdi a felzárkózást, és az alapszakasz végén, ott lesz a legjobb nyolc között - nyilatkozta a klubelnök.

     Közben a csapat - a légiósok nélkül, akik december 31-ig kaptak szabit - szorgalmasan készül a bajnoki folytatásra. Ami rossz hír, hogy a csapatkapitány Cziczás László makacs húzódása még mindig nem jött rendbe, ezért továbbra sem tud edzeni a rutinos játékos. Ellenben a szintén napokig húzódással bajlódó Harazin Tamás felvette a munkát, most már a center is együtt dolgozhat társaival. Mint azt Pór Péter elmondta, a magyar mag edzésben marad szilveszterig, majd kiegészülve a légiósokkal január másodikától már napi két tréning lesz a penzum.

     A Körmend-Olaj bajnoki meccs ügyében jövőre lesz döntés. Mint ismeretes, a pályán a szolnoki, míg a versenyirodára benyújtott óvás után a körmendi piros-feketék nyertek egy ponttal, de a Tisza-partiak fellebbeztek. A másodfokon eljáró versenybizottság múlt keddi ülésén nem tudott dönteni, mert a szolnokiak egy másik videót mutattak be, mint azt megelőzően a Rába-partiak. Ezért az MKOSZ versenybizottsága szakértői vizsgálatot kért, ám az még nem fejeződött be, így a testület csak január 6-án ül össze újra.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.