Archívum - Hírek

Ross máris munkába állt az Olajnál

2009. 01. 04.

Új év, új remények az Olajnál, melynek soraiból elküldték mindhárom amerikai légióst. Pótlásukra két mezőnyembert kívánnak szerződtetni, és még szó van egy center érkezéséről is.
     Mint kiderült Jerome Coleman és Donald Wilson után Jamal Basitot is elküldte a szolnoki klub. Az új szerzemények közül Ronnie Ross már a ma délelőtti edzésen mieink között gyakorolt. A másik amerikai fiú Ken Tutt érkezése szerdán várható a Tiszaligetbe.

     A hírek szerint nincs vége még az erősítési hullámnak, az ötös center posztjára újabb kosarast szerződtethet a szolnoki klub a napokban. Kell is az erősítés, mert nem áll jól az együttes szénája, ha megkapja a Körmend elleni két pontot - ebben kedden lehet döntés - akkor is csak öt győzelmet a jegyezhet. Ehhez az öthöz legalább kilenc győzelmet szerezniük az elkövetkező 14 fordulóban, ha az alapszakasz végén a legjobb nyolc közé akarnak jutni.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.