Archívum - Hírek

Indulhat a kosárlavina

2009. 01. 07.

Elcsépelt mondat, hogy nincs rend a magyar futball háza táján. Megírhatjuk nyugodtan, hogy a honi kosárlabdában pedig már nagyobb káosz uralkodik, mint a labdarúgóknál.
     Nyáron a férfiválogatott alig tudta összeszedni a játékosokat, mert a meghívottak közül többen is sérülésre hivatkozva nemet mondtak a kapitány hívó szavára. Ősszel a bírósztrájk váltott ki komoly felháborodást. A hetekben a soproni női klub nem engedte el játékosait az Eb-re készülő válogatott edzőtáborába.

     Mostanság a Körmend-Olaj bajnoki mérkőzést követő óvásügy borzolja kedélyeket. Az óvás kapcsán precedens értékű ítéletet hozott a szövetség, egy videofelvétel megtekintését követően megsemmisítette a pályán elért hivatalos eredményt. A győztes Olaj KK csapatát vesztesnek nyilvánította a zöld asztalnál.

     Erre a sportban még nem volt példa. A döntés lavinát indíthat el, ha a játékvezetők ítéleteit ezentúl (is) meg lehet óvni. Ha így megy tovább, akkor minden egyes döntést meg lehet utólag változtatni, kinek hogyan kívánja majd az érdeke. Nem kell hozzá semmi más, csupán egy videofelvétel.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.