Archívum - Hírek

Két jó formában lévő csapat csatázik ma este Kecskeméten

2009. 03. 18.

Immár a 21. fordulónál tartanak az érdekeltek a felsőházban. Azt nem tudni, hogy a ma este hat órakor kezdődő Univer Kecskemét - Olaj KK párharcból kinek hoz szerencsét a 21-es szám.
     Jósolni nehéz, ugyanis mindkét csapat jó formában van, hiszen legutóbbi négy bajnoki találkozójukat egyaránt megnyerték. A kecskemétiek sorrendben a Kaposvár (i: 83-63), a Falco (o: 84-78), a Nyíregyháza (o.: 77-66) és a Pécs (i: 64-59) ellen nyertek. Különösen az elmúlt körben Pécsett elért sikerük figyelemre méltó. Érdekesség, hogy mindössze 40 százalékos mezőnymutatójuk, valamint 17 eladott labdájuk ellenére is győztek a PVSK otthonában. Ezzel 12 győzelemmel és 8 vereséggel már az ötödik helyen tanyáznak a tabellán. Akár ez utóbbi helyezést is elcsíphetik az alapszakasz végén.

     Vajon mit szólnak majd ehhez a vetélytársak? - Közülük az egyik épp a Szolnoki Olaj KK, amelyik legutóbbi négy bajnoki derbijén szintén diadalmaskodott. Sorrendben a Dombóvár (i.: 82-78), az Albacomp (o.: 94-71), a Debrecen (i.: 88-66), valamint a Kaposvár (o.: 70-65) csapatával szemben. Most 10 győzelemmel és 9 vereséggel a nyolcadik helyen állnak a piros-feketék. Ám az alapszakasz zárásáig még hét keménynek ígérkező mérkőzés vár a piros-feketékre.

     Pór Péter vezetőedző amondó: - Most csak erre a meccsre koncentrálunk, de szeretnénk a hátralévő hét találkozónkból minél többet megnyerni, és elcsípni a rájátszás valamelyik helyét. Tudjuk, hogy nagyon sok szurkoló fog elkísérni bennünket Kecskemétre, remélem játékosaink is átérzik majd a mérkőzés fontosságát - hangsúlyozta a szakember.

     A hírek szerint, akár ezer piros-fekete torokból is zúghat majd a "Hajrá Olaj". Számukra fontos információ, hogy a házigazdák által Szolnokra küldött 250 jegy elfogyott. Akiknek ebből nem jutott, azok Kecskeméten a vendégszurkolók számára fenntartott pénztárban vehetnek majd belépőket. Egyébiránt külön szektorok, büfé, mosdók és megerősített rendezői egységek várják ma az Olaj-tábort a hírős városban.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.