Archívum - Hírek

Körmend-Olaj: a szolnokiak kapták a győzelmet!

2009. 03. 20.

Délelőtt összeült a Sport Állandó Választott Bírósága, amely többek között tárgyalta a Körmend - Szolnoki Olaj KK férfi bajnoki kosárlabda mérkőzéssel kapcsolatos óvást.
     Mint ismeretes a tavaly november 29-én lejátszott mérkőzés rendes játékidejében 66-65-ös szolnoki győzelem született. A körmendi klub azonban óvást nyújtott be az MKOSZ-hez, mondván a Bialek nevű játékosuk még a rendes játékidőn belül duplát dobott, amit bírók érvénytelenítettek. A jegyzőkönyvbe is 66-65-ös Olaj győzelmet regisztrált a zsűri. Az óvás mellé csatolt videofelvétel megtekintése után az MKOSZ mindegyik fóruma a Körmendnek adott igazat.

     A Sport Állandó Választott Bíróság azonban úgy döntött, hogy a győztesnek járó két pontot a pályán elért eredmény alapján hitelesíti, azaz az Olaj KK kapja meg. Mint azt dr. Nyerges Zsolt, az Olaj klubelnöke elmondta bár erről a hivatalos írásos értesítés kedden várható, a döntést az európai joggyakorlatnak megfelelően az MKOSZ-nek, valamint a két egyesületnek is el kell fogadnia.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.