Archívum - Hírek

Pór Péter: Lendületben vagyunk, nekik kell mennünk!

2009. 03. 24.

Az elmúlt hat bajnokin meccsen veretlen Szolnoki Olaj KK szerdán este hat órakor a Pécs otthonában lép pályára.
     Bő két hónappal ezelőtt, mikor a Pécs 7 győzelemmel és 4 vereséggel a hatodik helyen, míg az Olaj négy győzelemmel és nyolc vereséggel a tizenegyedik helyen állt a tabellán, senki nem gondolt arra, hogy a szerdai összecsapás rangadó lesz.

     Egyébiránt a Pécs az egyik legtehetősebb férfi kosárklub lett mostanság. Bár az utóbbi években mindössze egy bajnoki bronzot szereztek, mégis élvezik a helyi önkormányzat kiemelt anyagi támogatását. Ebben az esztendőben 45 millió, plusz ötmillió forint eredményességi támogatás üti a klub markát a város jóvoltából.

     Visszatérve a meccsre, az elkövetkező tíz napban két fronton, bajnoki és kupameccsen is összemérik erejüket a felek. Pór Péter, az Olaj vezetőedzője egyelőre a bajnoki derbivel van elfoglalva. - Magas szerkezetű, egységes, jó csapat a Pécs. Szinte minden posztra van két egyforma képességű kosarasuk. Mi azonban nem ijedhetünk meg tőlük, az elmúlt hetek sikeres szereplése után megjött az önbizalmunk. Lendületben vagyunk, nekik kell mennünk - mondta a szakember.

Szurkolói busz(ok) Szombathelyre: jelentkezz csütörtökig!

     A jövő hétvégi Magyar Kupa négyes döntőre ingyenes busz(ok) indul(nak) a szurkolók szervezésében. A tervek szerint április 4-én szombaton 12 órakor indul(nak) a busz(ok) a Pelikán parkolóból, majd 14 órakor megáll(nak) Budapesten, így ott is fel lehet majd szállni. Jelentkezni lehet az olajka@citromail.hu e-mail címen. Részletek a válaszlevélben!
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.