Archívum - Hírek

Győzni megyünk a fővárosba!

2009. 04. 17.

Az alapszakasz zárófordulójában az EnterNet-NTE Hegyvidék fővárosi otthonába látogat az Olaj KK.
     Talán mondani sem kell, hogy tartogat érdekességet a 26. forduló, mellyel lezárják a csapatok az alapszakasz küzdelmeit.

EnterNet - Olaj (76-89)
     Érdekesség, hogy a felek január 9-i tiszaligeti meccsén kezdődött az Olaj idei sikersorozata, hiszen tíz mérkőzést nyert, és csak hármat veszített el a csapat. Az utóbb emlegetett összecsapáson mutatkozott be a mieink színeiben Ronnie Ross és Ken Tutt, akik azóta húzóemberei a mieinknek. Egy biztos, az Olaj tagja lesz a negyeddöntőnek, minden bizonnyal az 5-7. hely valamelyikén fognak végezni Váradiék. - Győzni megyünk a fővárosba! Csak így van esélyünk egy előkelő helyezésre. Szépen akarunk búcsúzni az alapszakasztól, bár a többi csapaton is múlik, hogy hányadik helyet sikerül majd elcsípnünk - mondta Pór Péter, az Olaj vezetőedzője.

Körmend - Falco KC (őszi eredmény: 80-107)
     Bár a címvédő Falco legutóbbi meccsét behúzta az Albacomp ellen, továbbra sincsenek formában Kálmánék. Nyilván a vasi rangadón mindent beleadnak, győzelmük esetén is csak a ZTE és a Dombóvár botlásával juthatnak a négy közé. A Körmendet maximum a presztízs fogja hajtani a Szombathely ellen.

Debrecen - Albacomp (80-108)
     A sokáig listavezető Albacomp harmadiknál rosszabb nem lehet, másodikként csak akkor végezhet, ha az Atom kikap Kecskeméten. A Debrecen nyilván hajtani fog, hiszen egy bravúrral négy győzelmet vinne magával az alsóházi rájátszásba.

Kaposvár - Dombóvár (73-71)
     Ősszel Orosz Benőék nagy meglepetésre nyertek a szomszédvárban. Az elmúlt öt (!) fordulóban győztes Dombóvár nyilván vissza akar vágni a vereségért, de sorsa nemcsak saját kezében van.

ZTE - PVSK (63-84)
     A Pécs már megnyerte az alapszakaszt, így számára nincs tétje a mérkőzésnek. A ZTE csak győzelme esetén tarthatja meg negyedik helyét. A zuhanyhíradó szerint a két edző, Völgyi Péter (ZTE) és Sztojan Ivkovics (PVSK) jó kapcsolata - az elmúlt években együtt dolgoztak Pécsett - sokat nyomhat a latban.

Kecskemét - Atomerőmű SE (68-92)
     A hazai csapat győzelme esetén is csak akkor lehet negyeddöntős, ha a Sopron kikap hazai pályán. Az Atom pedig jobb esetben második, ha kikap, harmadik.

Sopron - Nyíregyháza (85-79)
     A Sopronnak élet-halál a találkozó, a vendégeknek viszont nem. Ettől függetlenül nem lesz lefutott az összecsapás.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.