Archívum - Hírek

Ma lesz a negyedik menet

2009. 05. 08.

A negyeddöntő negyedik meccsén a Szolnoki Olaj KK fogadja az Atomerőmű SE csapatát ma este hat órakor a tiszaligeti arénában.
     A Pécs már elődöntős a Sopron ellenében úgy, hogy a három találkozót összesen nyolc pont különbséggel tudta le az Ivkovics-csapat. A további három párharcban még bármi előfordulhat. A ZTE már kettő-egyre vezet a Dombóvár ellen. A mai folytatásban a tolnai településen vetélkednek a felek. Szintén kettő-egyre vezet a címvédő szombathelyi Falco az Albacomppal szemben. A mai összecsapást azonban a vasi fővárosban rendezik. Ez utóbbi párharc győztese csatázik majd az Atom-Olaj mérkőzés győztesével. Ki ne tudná, hogy a Paks vezet kettő-egyre a páros csatában?

     - Vajon sikerül-e csapatának az egyenlítés? - kérdeztük Pór Péter vezetőedzőt.

     - A kedden bokaszalag-szakadást szenvedő Váradi Kornél kidőlt a sorból, a bedobót tegnap este már meg is műtötték az egyik fővárosi klinikán. Mellette Cziczás Laci, Andrius Jurkunas és Ronnie Ross is sérüléssel bajlódik, remélhetőleg ők tudják majd vállalni a fellépést. Szó nincs arról, hogy feladnánk hazai pályán, kihozzuk magunkból, amit csak lehet - ígérte a mester.

     Az Olaj együttese tegnap előbb videón elemezte az elmúlt meccseket, este pedig edzést tartott a Tiszaligeti Sportcsarnokban.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.