Archívum - Hírek

Úgy tűnik, hogy Cziczás László távozik az Olajból

2009. 06. 26.

A múlt pénteken szurkológyűlést tartott az Olaj Kosárlabda Klub, melyen többek között bemutatták az együttes új játékosait. Szó esett Cziczás Lászlóról is, hiszen a csapatkapitánynak lejárt a szerződése. Mindenesetre a közönség, a szurkolótábor nagy része továbbra is szívesen látná a csupaszív játékost a piros-feketék soraiban.
     - Jólesik, hogy a szurkolók ragaszkodnak hozzám - kezdte a kosaras. - Azóta túl vagyok egy megbeszélésen, amit a klub vezetőivel folytattam. Akármennyire is szerettem volna, kosarasként nem ajánlottak számomra megfelelő szerződést. Inkább a klubnál kívánnak foglalkoztatni, a munkakörömről azonban nem esett szó. Azt is elmondták, hogy mindenben segítenek, és ha a távozás mellett döntök, akkor visszavárnak, és számítanak rám a későbbiekben. Így már teljesen egyértelműnek tűnik, hogy játékosként én már nem férek bele az egyesület elképzeléseibe. Én azonban játszani akarok, méghozzá a felsőházban. Vannak ajánlataim, ezért nagy valószínűséggel távozom a klubtól.

     Információnk szerint a Kecskemét és a Pécs is szívesen látná soraiban a hátvédet. Erre azt mondta a játékos: - Mivel még egyik kérőmmel sem egyeztem meg, erről nem szeretnék többet nyilatkozni.

     Természetesen kíváncsiak voltunk a klub véleményére is. Tóth Zoltán ügyvezető elnök: - Mint az tudvalévő csapatunk keretébe új külföldi légiósokat és válogatott játékosokat igazoltunk. Ezért Lacinak csak a keret második felében tudtunk volna helyet biztosítani. Vagy pedig a klubnál alkalmaztuk volna. Arról nem beszélve, nem tudjuk, hogy makacs saroksérülése mennyire befolyásolhatja további pályafutását. A lényeg, az ő igénye nem találkozott ajánlatunkkal, amit egyelőre nem is fogadott el. Ha elfogadja feltételeinket, akkor továbbra is szívesen látjuk a klubnál - mondta az ügyvezető.

     Természetesen tovább folyik a keret kialakítása a klubnál. Elképzelhető, hogy az élő szerződéssel rendelkező Gaál Róbertet kölcsönadják valamelyik felsőházas gárdának. A hírek szerint az újonc salgótarjániak szívesen fogadnák a fiatal játékost. Kovács Dávidnak viszont lejár a szerződése, a center sorsa a napokban fog eldőlni.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.