Archívum - Hírek

Hétfőn délelőtt kezdi meg a felkészülést a Szolnoki Olaj kosárcsapata

2009. 07. 25.

Kilenc héttel az október 3-án esedékes bajnoki rajt előtt, hétfőn délelőtt kezdi meg a felkészülést a Szolnoki Olaj kosárcsapata.
     A munkát Horváth Imre vezetőedző irányítja majd, a felnőtt állományból Cseh György, Harazin Tamás, Grebenár Péter, Tóth Viktor és Váradi Kornél lehet ott az első foglalkozáson. Az első keret tagjai közül hiányozni fog a felnőtt válogatottal az Eb-kvalifikációs küzdelmekre készülő Fodor Márton, valamint Szabó Péter, aki U20-as nemzeti csapatunkkal a szkopjei korosztályos kontinensvetélkedőn érdekelt.

     A klub már szerződtetett légiósai, Dragan Alekszics, Ousmane Barro és Thomas Kelley minden bizonnyal augusztus végén kapcsolódnak be a munkába. Mint azt Vereb József, a klub technikai vezetője elmondta az együttes első fellépése a nyíregyházi tornán lesz a szeptember 2-4. között. Az ezt követő hétvégéken sorrendben Debrecenben és Zalaegerszegen lépnek pályára Váradiék.

     A felkészülés utolsó állomásaként, szeptember utolsó szombatján a klub ötvenéves fennállása alkalmából gálamérkőzést rendeznek a Tiszaligetben, ahol a tervek szerint egy Euroligában szereplő sztárcsapat lesz az Olaj KK ellenfele.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.