Archívum - Hírek

San Antonioból tért haza Cseh György az Olajba

2009. 07. 28.

Mint ahogy az a honi kosaras körökben lenni szokott az első foglalkozásokon csak magyar játékosok vettek részt. Az edzés hétfőn délelőtt tíz órára volt kiírva, előtte 20 perccel minden játékos már szerelésben várta a rajtot.
     A májusban bokasérülést szenvedett Váradi Kornél is társaival együtt kezdte meg a gyakorlást.

     - Jól sikerült a bokaműtétem májusban - mondta Kornél. - Azt követően Lakatos Andrea gyógytornásszal végeztük a rehabilitációs gyakorlatokat. Közben kondiztam is, úgy érzem rendben leszek, és a szeptemberi edzőmeccseken már tudok játszani. Sajnálom, hogy a válogatottban nem tudok szerepelni, mert fiatal tettre kész társaság készül az Eb-kvalifikációs meccsekre. Mindenesetre a büki edzőtáborban meglátogattam a fiúkat. Most az a legfontosabb, hogy teljesen gyógyult legyek, és jól teljesítsek az Olajban.

     A fiatal erőcsatár, Cseh György is bokasérüléssel bajlódott a nyáron. Ám mindez már a múlté, teljes értékű harcosként várja a felkészülést.

     - Rendben vagyok, délután azonban jelentkeznem kell csapatorvosunknál, dr. Ladoniczky Zoltánnál, hiszen a napokban tértem haza az Amerikai Egyesült Államokból, a főorvos majd megvizsgál, hogy az új világban nem szedtem-e össze valamilyen nyavalyát - közölte Cseh György. - Nevezetesen San Antonióban jártam, ahol Tamás nevű bátyámat látogattam meg, aki utolsó éves lesz az ottani egyetemen, ahol közgazdaságtant hallgat, és persze kosarazik az intézmény csapatában.

     A két játékos mellett Harazin Tamás, Kenyeres Sándor és Tóth Viktor, mint felnőtt korú játékosok, továbbá a junior keret kosarasai hallgatták Tóth Zoltán ügyvezető elnök szavait. Az elnök elmondta a klubnál történt változásokat. A szakmai igazgató Pór Péter, a vezetőedző Horváth Imre, a másodedző és az NB I/B-s Főiskola-Olaj gárdájának trénere Simon Nándor lesz. Az U 20-as csapatért továbbra is Tasnádi Zoltán edző felel. Mint megtudtuk, a csapat masszőre továbbra is Szabó Zoltán lesz. A technikai stábban a Balogh Gyula-Török Zoltán duót a Vereb József-Hanga Levente páros váltja.

     Horváth Imrétől már a csapat programjáról érdeklődtünk.

     - Egyelőre a felnőttek és a juniorok együtt készülnek - tudatta velünk a szakember. - Igaz, vannak hiányzóink, közülük Grebenár Péter a napokban kapcsolódik be a munkába. Szabó Péter, aki U20-as nemzeti csapatunkkal a szkopjei korosztályos kontinensvetélkedőn volt érdekelt, kap egy hét pihenőt, ezt követően csatlakozik hozzánk. Fodor Márton a felnőtt válogatottal az Eb-kvalifikációs küzdelmekre készül. A klub már szerződtetett légiósai: Dragan Aleksic, Ousmane Barro és Thomas Kelley minden bizonnyal augusztus végén kapcsolódnak be a munkába. Azért is kezdjük ilyen korán a felkészülést, mert voltak sérült játékosaink, számukra különösen fontos a ráhangolás. A Tiszaligetben lesz a főhadiszállásunk, délelőttönként az atlétikai pályán és a konditeremben fogunk dolgozni. Délutánonként pedig a csarnokban labdás edzéseket tartunk majd. Ez lesz a júliusi és augusztusi program, szeptemberben pedig már felkészülési tornákon szerepel majd csapatunk.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.