Archívum - Hírek

Kelley befutott, Rice az új szerzemény

2009. 08. 26.

Grebenár Péter gyógyulófélben, Váradi Kornél a jövő hétfőtől már újra társaival dolgozhat, ekkor áll munkába Fodor Márton is.
     Grebenár Péter gyógyulófélben, Váradi Kornél a jövő hétfőtől már újra társaival dolgozhat, ekkor áll munkába Fodor Márton is. Thomas Kelley ezekben a percekben érkezett meg Szolnokra, TK a holnapi edzésen kapcsolódik be a munkába. Dragan Alekszics és Ousmane Barro is napokon belül csatasorba áll.

     Sőt megvan a csapat negyedik külföldi játékosa is, nevezetesen Darius Rice, aki 27 esztendős és 208 cm magas. Az amerikai kosaras még nem szerepelt az öreg kontinensen. Ellenben megfordult a kínai, a venezuelai, valamint a Puerto Ricó-i pontvadászatban. Sőt két esztendeje három meccset lejátszott az NBA-ben, méghozzá a Cleveland Cavaliers soraiban. Az utóbbi hónapokat az uruguayi bajnokságban elődöntős Atletico Atenas kötelékében töltötte, ahol 25,3 pontos dobó-, valamint 7,9-es lepattanóátlagot produkált. Az erőcsatár egy évadra szerződött az Olajjal, a tervek szerint vasárnap érkezik Szolnokra.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.