Archívum - Hírek

Vesztergom Zsolt az Olaj új kiszemeltje

2009. 08. 31.

Szerdától péntekig tart majd Nyíregyházán az a felkészülési torna, melyen a hazai, a debreceni és a kecskeméti csapat mellett az Olaj KK is elindul.
     Hír a klub háza tájáról: Váradi Kornél a mai napon egy kisebb térdműtéten esett át a fővárosban, a tervek szerint három hét múlva kezdheti meg az edzéseket. Mellette a szintén sérült Gebenárra és Harazinra sem számíthat a szakvezetés.

     Talán ezért is érkezett Szolnokra Vesztergom Zsolt, aki az elmúlt években Sopronban szerepelt. Mint azt Pór Péter szakmai igazgató is megerősítette, egyelőre teszteli a klub a 22 éves játékost. Az egykoron a korosztályos válogatottban is megfordult 194 cm magas bedobó az elmúlt évadban 13,5 percet töltött átlagban a soproniak soraiban. A legjobb meccse épp az Olaj ellen volt, mikor tavaly októberben 14 pontot szórt a mieink kosarába. A játékos a háromnapos tornán bizonyíthatja tudását.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.