Archívum - Hírek

Rice nélkül, sorainkban Grebenárral nyertünk Debrecenben

2009. 09. 10.

Szegény embert és az Olaj csapatát, még az ág is húzza.
     Nem elég, hogy Váradi Kornél sérüléssel bajlódik, Grebenár Péter közel sincs még százszázalékos állapotban. Ousmane Barro még mindig vízumra vár Dakarban. Most Darius Rice, a piros-feketék új szerzeménye szenvedett sérülést.

     Az erőcsatár nyakát, pontosabban ádámcsutkáját edzésen eltalálta a labda. Ezután órákig még a beszéd is nehezére esett az amerikai játékosnak, akit természetesen gyors kórházi kivizsgálásra vittek a klub vezetői. Szerencsére nagyobb baj nincs, de legalább két napig pihennie kell a kosarasnak. Így nélküle álltak föl a szolnokiak Debrecenben, a felkészülési torna első meccsén, ahol a Kolozsvár legénysége volt az ellenfelük.

     A román bajnokságban ötödik kolozsvári együttes az első negyedben még jól tartotta magát, aztán érvényesült a mieink nagyobb tudása. Különösen a Thomas Kelley - Fodor Márton - Dragan Alekszics trió játszott biztatóan. A záró negyedben már az is belefért, hogy a Szamos-partiak közelebb férkőzzenek, de az Olaj győzelmét nem fenyegette veszély. A mieink közé a sokáig talpsérüléssel bajlódó Grebenár Péter is beszállt, a center 11 percet töltött a pályán. A kupa folytatása csütörtökön délután fél ötkor a Nyíregyháza ellen lesz Szabó Péterék számára.

Szolnoki Olaj KK - Kolozsvár 93-87 (22-23, 26-17, 21-16, 24-31)
OLAJ: Kelley 23/6, Fodor 18/6, Alekszics 16/6, Mondzinger 9/3, Cseh 10/6.
Csere: Szabó 8/6, Grebenár 7, Vesztergom 2, Harazin, Tóth V. Edző: Horváth Imre.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.