Archívum - Hírek

Péntektől árusítják az Olaj-bérleteket

2009. 09. 10.

Az Olaj KK meccseire váltott bérlettel a szolnoki női kosarasok, a vízilabdások és a labdarúgó NB II-ben bajnoki címre törő MÁV FC mérkőzésein is szurkolhatnak majd a sportszeretők.
     Ráadásul a kosárlabdaklub idén 10 százalékkal olcsóbban kínálja a bérleteket. Mindezzel a válság hatását igyekeztek enyhíteni a szurkolóiknak - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján az Olaj KK elnöke, dr. Nyerges Zsolt, aki elmondta: - A társ csapatok mérkőzéseire nemcsak a bérlettulajdonos, hanem még egy 14 év alatti gyermek is ingyen mehet be. A kezdeményezést a klubok örömmel fogadták, és a nézőszám növekedését remélik.

     A szezonjegyek a tavalyi 25 és 22 ezer helyett, idén 23 és 20 ezer forintba kerülnek. A törzsbérletesek helyét szeptember 22-ig tartják fenn, utána október 2-ig szabad lesz a vásár. A tiketteket péntektől munkanapokon 8-16 óra között lehet megvásárolni, a Tiszaligeti Sportcsarnok második emeletén található Olaj-irodában.

     Bővebb felvilágosítást az 56/420-988-as telefonszámon lehet kapni.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.