Archívum - Hírek

Foghíjas lesz az Olaj a Göcsej-kupán

2009. 09. 17.

Immár 40. alkalommal rendezik meg a Göcsej Kupa elnevezésű kosártorna küzdelmeit. A négynapos, csütörtöktől vasárnapig tartó torna három helyszínen: Körmenden, Szombathelyen és Zalaegerszegen zajlik majd. A nyolc induló együttes között ott lesz majd a Szolnoki Olaj KK is, amely a B jelű négyesbe kapott besorolást.
     A mieink ma 20:30 órakor a bosnyák Boszna Szarajevóval, pénteken 19 órakor a szlovén Branik Mariborral, majd szombaton 19.45-kor a Körmenddel találkoznak, egyaránt az egerszegi sportcsarnokban. Az utóbbi létesítményben vasárnap rendezik meg a helyosztókat, ahol a csoportok azonos helyezettjei mérkőznek.

     Az Olaj nem a legjobb előjelekkel készülődik a megméretésre. Barro még mindig nem kapta meg a vízumát. Alekszicsnek, mivel ujjsérülést szenvedett, gipszben van a bal keze, labdát nem foghat vele, bár a futó- és a kondiedzéseket becsülettel elvégzi. Így a két játékosra biztosan nem számíthatnak a piros-feketék. Pór Péter szakmai igazgató elmondta, hogy Kelley és Váradi sem lehet ott a tornán. Az amerikai játékos lázzal járó vírusos nyavalyát szedett össze. Szerencsére már jobban van, de orvosi tanácsra nem kockáztatják meg a játékát. Váradi pedig térdműtétje után még a gyógytornánál tart. Rajtuk kívül a többiek hadra foghatóak, Grebenár és Harazin is. Ám nekik még erőnlétben kell utolérniük társaikat.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.