Archívum - Hírek

Csapatként nyert a Szolnoki Olaj az Albacomp elleni rangadón

2009. 11. 30.

     Megkönnyebbült az Olaj-tábor, mikor pénteken este az Albacomp elleni rangadón megszólalt a mérkőzés végét jelző duda. Egyetlen egy pontos, 81-80-as Olaj-győzelem született a végletek összecsapásán, melyen szenzációs Barro-blokkokat, és fantasztikus zsákolásokat, és eladott labdákat láthattunk mindkét oldalon. Tegyük hozzá, a húsz eladott labdával, ebből tizenhárom a második félidőben volt, a mieink jóval előrébb jártak vetélytársuknál, akik csak tizenkettőt adtak el az egész mérkőzésen. Mégis nyertek a piros-feketék, a csapat kispadjára visszatérő Pór Péter azt mondta, hogy győzelem után annyi hiányérzete maradt, hogy sok könnyű gólt kapott csapata, elsősorban az eladott labdák miatt. Ellenben azt is kiemelte a szakember, hogy tanítványai küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak.

     Vajon a csapat két kulcsembere, hogyan látta a rangadót. A sokszoros válogatott Fodor Márton szerint: - Érezhető volt, hogy aki a végén jobban koncentrál, az fog győzni. Szerencsére mi lettünk azok. Alekszics klasszisa döntött a mérkőzésen.

     A Fodor által is dicsért Dragan Alekszics pedig ekképp vélekedett: - A legfontosabb az volt, hogy keményen játsszunk, és így is tettünk. Csapatként működtünk, és ez volt győzelmünk záloga. Szombaton megpróbálunk Zalában meglepetést szerezni.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.