Archívum - Hírek

Winsome Frazier-rel szerződést bontott az egyesület

2009. 12. 21.

Miután csütörtökön este az Olaj kosárlabdacsapata szerencsésen, győzelemmel tudta le az esztendő utolsó bajnoki mérkőzését, a játékosoknak rövid szabadságot adott Pór Péter szakmai igazgató.
     Az együttes legközelebb 28-án, hétfőn találkozik edzésen. Ekkor a tervek szerint az Olaj KK nem Európából származó - Darius Rice, Ousmane Barro és Thomas Kelley - kosarasai kivételével minden egyes játékos felveszi majd a munkát. Az utóbbi három kosarasnak 28-án délután érkezik meg a repülőgépe, ők másnap állnak edzésbe. Nem említettük Winsome Frazier nevét, akivel szerződést bontott az egyesület.

     Mint azt dr. Nyerges Zsolt klubelnök elmondta, ha a játékos nem teljesen egészséges, ami Frazier esetében fennáll, és gyógyulása is huzamosabb időt vesz igénybe, a szerződéskötést követő 30 napon belül lehetőségük van felbontani a megállapodást. Ezt megtették, a játékos pedig tudomásul vette. Egyébiránt a piros-feketék első bajnoki meccse 2010. január 9-én a Körmend ellen lesz a Tiszaligetben, ami a Sport Klub tévécsatorna tájékoztatása szerint a képernyőn is látható lesz.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.