Archívum - Hírek

Szombaton a Körmenddel folytatjuk

2009. 12. 31.

Uzi Barro érkeztével egy hete már teljes létszámban gyakorol a Szolnoki Olaj csapata. Pór Péter szakmai igazgató elmondta, hogy mindegyik játékos nagy kedvvel, jó hozzáállással végzi a feladatát.
     Uzi Barro érkeztével egy hete már teljes létszámban gyakorol a Szolnoki Olaj csapata. Pór Péter szakmai igazgató elmondta, hogy mindegyik játékos nagy kedvvel, jó hozzáállással végzi a feladatát.

     Ami külön örömteli, hogy a több hónapig sérüléssel bajlódó Váradi Kornél is együtt dolgozik társaival, természetesen a fokozatosság elvét betartva. Szilveszter és újév napján nem tartott foglalkozást az együttes, szombat óta azonban már újult erővel edzenek, hiszen e héten, szombaton (15:45 óra) már egy újabb bajnoki mérkőzésen kell pályára lépniük. Méghozzá hazai környezetben a Körmend ellenében.

     Talán mondani sem kell, hogy a két piros-fekete alakulat az elmúlt húsz esztendőben rendre nagy csatát vívott egymással. Többek között bajnoki és kupadöntőkben, bronzcsatákban találkoztak a felek, váltakozó sikerekkel. A jövő szombati tiszaligeti összecsapásuk is rangadónak ígérkezik, hiszen azonos mutatóval, nyolc győzelemmel és négy vereséggel holtversenyben a harmadik helyen állnak a tabellán. Érdekesség, hogy ez utóbbi találkozó lesz a 2010-es esztendő első, egyben az alapszakasz őszi záró fordulója is. Fodor Márton ugyebár körmendi nevelésű játékos, ám ebben a szezonban már az Olaj csapatát erősíti.

     - Nagyon fontos mérkőzés lesz, hiszen egyforma a mérlegünk. Amelyik csapat győz, az lépéselőnybe kerül a másikkal szemben. Remélem, mi leszünk a nyertesek, az Atomerőmű-meccs után egy újabb hazai botlást már nem engedhetünk meg magunknak. A hazai közönség és a tévé nagy nyilvánossága előtt is bizonyítani akarjuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat - mondta válogatott játékos.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.