Archívum - Hírek

Pór Péter: Nehéz és nagyon fontos mérkőzés lesz a Sopron elleni találkozó...

2010. 01. 16.

     Pór Péter, az Olaj szakmai igazgatója: - Nehéz és nagyon fontos mérkőzés lesz a Sopron elleni találkozó. Egy győzelem csak a különbség a két csapat között, ha sikerülne nyernünk, akkor kicsit el tudunk tőlük lépni. Hazai pályán veretlenek, a Kecskemét ellen is nagyon jól játszottak. Sok extra hármasuk volt, emiatt a külső dobásokra nekünk is fokozottan oda kell figyelni. A másik, amit meg kell akadályoznunk, azok a gyorsindítások, amikből leginkább Richardson, Brooks és Molnár eredményes. Nálunk mindenki egészséges. Jó mérkőzést szeretnénk játszani, és természetesen a győzelem a célunk.

     Meszlényi Róbert, a Sopron vezetőedzője: - Talán a szezon legnehezebb hazai mérkőzése következik a Szolnok ellen. Természetesen szeretnénk megőrizni a hazai veretlenségünket. Legutóbb, a Kecskemét ellen jól játszottunk, de ha meg akarjuk verni a Szolnokot, komolyan össze kell szednünk magunkat, és a múlt heti teljesítményünkhöz képest rá kell tenni még egy lapáttal. Mindenképpen le kell lassítanunk a játékukat, és a Kelley-Rice-Barro trióból ki kell kapcsolnunk legalább az egyiküket, mert ha mind a hárman egyszerre jól játszanak, akkor úgy gondolom, hogy nem lesz esélyünk a győzelemre.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.