Archívum - Hírek

Kötelező lesz a győzelem

2010. 02. 12.

A Magyar Kupa után ismét bajnoki meccseket játszanak a csapatok, az Olaj KK a sereghajtó Debrecent fogadja a tiszaligeti arénában szombat este hat órakor.
     Tavaly október utolsó napján a debreceni Oláh Gábor úti csarnokban csak szerencsével tudott nyerni az Olaj 79-78-ra. A vendéglátók akkori csapatából Grega Mali, Anthony Farmer és Gaál Róbert is távozott menetközben, az utóbbi játékos már a Salgótarjánt erősíti hetek óta. Mindannyian a tornyosuló anyagi problémák miatt váltak meg a debreceni klubtól. Közben a Nyíregyházáról is jól ismert irányítót, Brane Szavicsot igazolták soraikba. Visszatérve a DEKE anyagi gondjaira, azok már nem új keletűek, már a szezon elején is nyilvánvalóak voltak. A hírek szerint többen is a távozás gondolatával foglalkoznak, ugyanis február 25-ig tart az átigazolási időszak. Információink szerint a szombati mérkőzésre még a lehető legjobb összeállításukban állnak ki, a folytatásról azonban senki nem nyilatkozik, csak azt hallani, hogy végig akarják játszani a bajnokságot.

     Az Olaj KK a szerdai kupamalőr után - melynek nem volt semmi előzménye, hiszen hét bajnoki derbit nyertek zsinórban - készül a bajnoki folytatásra. A Debrecen elleni meccs után sorozatban jönnek a rangadók - Nyíregyháza, Kecskemét, Atomerőmű SE, Albacomp, ZTE - ezek közül csak a Kecskemét és a ZTE elleni derbi lesz a Tiszaligetben.

     - Úgy készülünk, hogy a Debrecen a legerősebb összeállításában érkezik ma hozzánk. Egyértelmű, hogy kötelező számunka a győzelem - közölte Pór Péter szakmai igazgató.

     A szombati tiszaligeti program 15:30-kor kezdődik a két klub U20-as csapatainak összecsapásával. A felnőtt mérkőzés 18 órakor indul, a bajnokin most mutatkozik be az Olaj színeiben a válogatott center, Báder Márton.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.