Archívum - Hírek

Revánsra hajt az Olaj a ma esti kupavisszavágón

2010. 02. 17.

Egy hete nagyon, 101-67-re kikapott az Olaj a Falco szombathelyi otthonában a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének odavágóján. Ezért tetemes, 34 pontos hátrányból várják a piros-feketék a ma este hat órakor kezdődő tiszaligeti visszavágót, melyre az éves bérletek is érvényesek.
     Arra a kérdésre, hogy az elmúlt hét szerdáján mi történt a szolnoki csapattal, mindenki keresi a választ. A súlyos vereség mélyütésként érkezett, hiszen azt megelőzően zsinórban hét bajnoki összecsapást nyertek Fodorék. Szombathelyen azonban semmi nem sikerült, hiszen Rice és Baro kivételével betlizett a társaság. Ez utóbbi malőrt lehet szépíteni, vagy helyrehozni a visszavágón.

     - Kockáztatnunk kell védekezésben és támadásban is, nekik megyünk, hogy legyen esélyünk a továbbjutásra – fogalmazott Pór Péter, a Szolnoki Olaj szakmai igazgatója.

     A vasiak a szerdai kupagyőzelmük után szombaton este hazai pályán 85-74-es vereséget szenvedtek a ZTE gárdájától. A helyzetük közel sem mondható rózsásnak, csupán a tizenegyedik helyen tanyáznak. Házuk táján a csapatkapitány, Kálmán László bokasérülése okoz némi fejfájást Nikola Lazics edzőnek. A szakember szerint Kálmánnal, vagy nélküle is ki fogják harcolni a továbbjutást. A hírek szerint a Falcot közel száz szurkolója kíséri majd el a Tiszaligetbe.

     Egyébiránt a rendőrség fokozott biztonsági kockázatú mérkőzésnek minősítette a kupavisszavágót, így komoly rendőri erőkkel kell számolni a Tiszaliget egész területén.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.