Archívum - Hírek

Pór Péter: - Nagyon fontos, hogy ma este győzelemmel nyissuk a rangadók sorát...

2010. 02. 27.

Pór Péter: - Keményen, sokszor a faulthatáron védekező csapat mai vetélytársunk. Különösen a "kis" embereik nagyon veszélyesek, kifejezetten jól dobnak Wittmannék távolról. Egy biztos, nem szabad úgy kezdenünk, mint Nyíregyházán, ahol bennragadtunk a rajtnál. Megfelelő ritmusban, jó sebességgel kell játszanunk végig a mérkőzésen. Nehéz sorozat előtt állunk, hiszen ma egy olyan csapattal találkozunk, amely körömszakadtáig küzd a nyolc közé jutásért. Majd a Pakssal és az Albacomppal egyaránt idegenben, míg a listavezető ZTE-vel szemben hazai pályán találkozunk. Szeretnénk megőrizni előnyünket üldözőinkkel szemben. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ma este győzelemmel nyissuk a rangadók sorát.

Sztojan Ivkovics: - Mindig szívesen jövök Szolnokra, hiszen sok barátom van a városban. Rátérve a kosárlabdára, nehéz dolgunk lesz, mert mostanság az Olajnak van a legerősebb állománya, jó képességű magyar és külföldi játékosok pattogtatnak náluk. Ráadásul az egyik legjobb edző, Pór Péter irányítja a csapatot. A célok is jóval nagyobbak, mint nálunk, mi a legjobb nyolc közé akarunk jutni, míg az Olaj bajnoki címre pályázik. Nem a legjobb előjelekkel készülünk, hiszen Michael Dale még mindig sérült, és Bencze Zoltán játéka is kétséges. Nem mi vagyunk az esélyesek, de ez nem jelent semmit, egy jó meccset akarunk játszani a Tiszaligetben.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.