Archívum - Hírek

Ismét idegenben az Olaj

2010. 03. 13.

Újabb rangadó előtt áll az Olaj KK legénysége, mely során szombaton délután háromnegyed négykor az Albacomp vendége lesz Székesfehérváron.
     Azért kezdenek a felek délután, mert a Sport Klub élőben közvetíti majd a mérkőzést.

     Az Albacomp 13 győzelem mellett hét vereséget könyvelhetett el, mellyel jelenleg az ötödik helyen áll. Szrecsko Szekulovics tanítványai egy mérkőzéssel játszottak, és ugyanennyi győzelemmel szereztek kevesebbet, mint az előttük álló Atomerőmű SE. Hazai környezetben kétszer kaptak ki, a Kaposvártól (83-85) és a listavezető ZTE (86-89) csapatától. Szekulovics edző szerint a Szolnok állománya bombaerős, csak extra játékkal lehet nyerni ellenük. A négy közé jutásért vívott harcban viszont több - különösen hazai - botlást már nem engedhetnek meg maguknak. Mint megtudtuk, a soraikból a héten többen is hiányoztak, de a meccsen csak a sérüléssel bajlódó amerikai erőcsatár, George Banks szolgálataira nem számíthatnak.

     A szolnoki csapatnak egy hete Pakson megszakadt a tíz mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozata. Báder Márton továbbra is harcképtelen, a center lágyéksérüléssel küszködik, Thomas Kelley pedig hazájába utazott gyógykezelésre. Érdekesség, hogy mikor TK az idei bajnoki meccseken pályára lépett, mind a 12 alkalommal nyert a csapat. Egy tehát biztos: hiányozni fog az Olajból a kiváló irányító. Igaz, a Kelley helyére szerződtetett másik amerikai, Kammron Taylor biztatóan mutatkozott be a paksi mérkőzésen.

     Pór Péter szakmai igazgató azt mondta: - Fehérváron mindig is nehéz volt nyerni, most sem lesz könnyű dolgunk. Az eladott labdáink számát csökkentenünk kell, és meg kell akadályoznunk az ellenfél gyors indításait, mert ez az egyik fő fegyverük. Ha a második helyünket meg akarjuk tartani, ahhoz még kellenek a győzelmek - hangsúlyozta a szakember.

A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.