Archívum - Hírek

Egypontos hátrányból kezdi a visszavágót az Olaj

2018. 09. 22.

Szombaton este a Tiszaligetben játssza első hazai meccsét a Szolnok
Egypontos hátrányból kezdi a visszavágót az Olaj
Egypontos hátránnyal, viszont az olasz csapattal együtt érkezett haza a Szolnoki Olaj Cantuból.

Jakab Máté: Azért hullámzó volt még a játékunk. Látszott, hogy ebben a formációban tényleg először teljesít a csapat és először áll ki mérkőzésen. Nagyon energikusan kezdtünk, utána viszont jött egy kisebb hullámvölgy, ami azért predesztinálható volt. De még egyszer mondom, győzelmi esélyünk is volt Olaszországban és ez egy nagyon hízelgő és kedvező eredmény a számunkra.

A harmadik negyedben tíz ponttal megléptek a hat amerikait használó olaszok. A negyedikben viszont az addig is extrán játszó Vojvoda Dávidhoz csatlakozott támadásban Strahinja Milosevic. Miközben védekezésben mindenki kőkeményen odatette magát. A Cantu a felkészülési mérkőzésein rendre 80 pont fölött szórt, nem ritkán százat is hintett. Most hetven alatt maradt, de a 69-68-as végeredmény után nem lehet úgy nekimenni a visszavágónak, hogy csak egypontos hátrányt kell ledolgozni.

Jakab Máté: Ez a párharc nyolcvan percig tart, így is készültünk, hogy jelen állás szerint a félidőben vagyunk. De azért a Tiszaligetben szeretnénk megmutatni az oroszlánkörmeinket és hazai szurkolóink előtt kiharcolni a győzelmet és ezáltal a továbbjutást.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.