Szolnoki Olaj Kosárlabda Tábor 2017

Bemutatkozás

A Szolnoki Olaj Kosárlabda Tábor 2016-ban alakult meg, azzal a céllal, hogy a nyári hónapokban is képzési lehetőséget nyújtson a fiatal kosárlabdázóknak, a legkorszerűbb módszerekkel dolgozó híres kosárlabda szakértők keze alatt, akiknek elhivatott szándéka minél több új tehetség kinevelése. A tábornak Szolnok városa ad otthont, mely vonzó turisztikai célpontja, a Tisza fővárosának tartják. A város megközelíthetősége kényelmes, Budapesttől 100 kilométerre található, és változatosak az elszállásolási lehetőségek. A Tiszaliget ad bázist a táborozóknak, edzőknek és a látogatóknak, mely kiépült infrastruktúrával rendelkezik. Kosárlabda-, futball-, tenisz-, röplabdapályák, strand, edzőtermi sportlétesítményekkel, egyéb szórakozási lehetőségekkel, kényelmes szállással és barátságos személyzettel biztosítja a feltételeket ahhoz, hogy a táborozók magas színvonalon folytathassák a munkát és életre szóló barátságokat köthessenek.

Turnusok

Turnus 1: 2017. június 24. - július 1.

Turnus 2: 2017. július 2. - július 9.

Turnus 3: 2017. július 10. - július 17.

Szolnok - Tiszaliget

A város sport- és szabadidő központja, "tüdeje" a Tiszaliget, amit körgát vesz körül. Az árnyas fák a sétához, a tó a csónakázáshoz, horgászáshoz kiváló helyszín, de vannak itt sportpályák, fürdő is.

A Tiszaliget hosszú ideje a város szabadidő és turisztikai központja. A ligetet körgát védi a Tiszától, területén a sok zöld mellett sportcsarnok, strand, kemping, gyermektáborok találhatók, és szinte állandó jelleggel valamilyen városi rendezvény helyszíne.

A stadion, a nem régen felújított Tiszaligeti Sportcsarnok és a Tiszavirág Aréna, számos tenisz-, kézilabda, és röplabdapálya, valamint a csúszda- és élményparkká varázsolt Tiszaligeti Strand és Élményfürdő fogadja az egészséges testmozgásra vágyókat. Szálláslehetőségként rendelkezésre áll két négycsillagos, négy háromcsillagos szálloda, továbbá több panzió és kemping. Szabadon látogatható.

A város egyik látványossága a Tiszavirág híd kerékpárúttal ellátott gyaloghíd Szolnokon, ami a belvárosi Tiszai hajósok terét köti össze a Tiszaligettel.

Magyar
English

A jelentkezéssel kapcsolatosan felmerülő kérdéseiket telefonon
(hétfő-péntek, 9:00-16:00-ig), illetve e-mailben is feltehetik.

Kmezic Diana
Telefon: +36 30 2994961
E-mail:
diana.kmezic@szolnokiolaj.hu

Kmezic Zoran
Telefon: +36 30 5302353
E-mail:
zoran.kmezic@szolnokiolaj.hu

Jelentkezés e-mailben:
basketcampszolnok@gmail.com Életkor, elérhetőség és a kiválasztott turnus megjelölésével!

@BasketballCampSzolnok
basketballcampszolnok
FIBA Europe Cup FIBA EuroBasket EUROBASKET MKOSZ NCAA NBA

Copyright © 2001-2018. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft. - Minden Jog Fenntartva!