Archívum - Hírek

Ivkovics az új kapitány, szerepet kap Pór Péter is

2013. 02. 02.

A nyolctagú bizottságba beválasztották Pór Pétert is
Ivkovics az új kapitány, szerepet kap Pór Péter is
Mint ahogy az várható volt Farkas Sándor lett a női, Sztojan Ivkovics pedig a férfi válogatott szövetségi kapitánya a magyar szövetség elnökségének pénteki döntése értelmében. Az MKOSZ tájékoztatása szerint mindkét szakvezető megbízatása 2015-ig szól, de évente felülvizsgálható a szerepvállalásuk.

Farkas Stefan Sviteket váltja, Ivkovics pedig Rátgéber Lászlót követi a poszton. Utóbbinak decemberben bontotta fel a szerződését az MKOSZ, mivel a férfiválogatott szintén lemaradt a kontinensviadalról.

A főtitkári posztról szerdán lemondott Sterbenz Tamásnak az elnökség megköszönte eddigi munkáját, Szalay Ferenc elnök pedig tárgyalásokat javasolt a sportvezető további szerepvállalásáról a sportágban. A testület a szövetség ügyvezető igazgatóját, Bodnár Pétert bízta meg a főtitkári feladatok ideiglenes ellátásával. Az elnökség arról is határozott, hogy a Szakmai és Utánpótlás Bizottság (SZUB) elnökévé Zsoldos Andrást nevezik ki. A nyolctagú bizottságba beválasztották Pór Pétert is. Egyébiránt a szakembert Ivkovics első számú segítőjeként is emlegetik.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Munkába állt Pór Péter 2015. 10. 27.
Hétfőtől Pór Péter az Olaj új vezetőedzője 2015. 10. 25.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.