Archívum - Hírek

Hétfőn folytatódik a Kosarazzunk Együtt program

2016. 03. 29.

A gyermekprogram után 19.00 órai kezdettel szurkolói ankétra kerül sor
Hétfőn folytatódik a Kosarazzunk Együtt program
Tisztelt Szurkolóink !

2016.04.04-én hétfőn 18.00 órától folytatódik a Kosarazzunk Együtt program, melyre szeretettel várjuk a gyerekeket, szülőket. A gyermekprogram után 19.00 órai kezdettel szurkolói ankétra kerül sor.

Mindkét esemény a Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre.

Klubunk sajnálattal vette tudomásul hogy egyik szurkolónk az előző ankéton feltett kérdéseit, és a kérdésekre kapott válaszokat nem a valóságnak megfelelően kommunikálta egy, a sokak által kedvelt közösségi hírportálon.

Az alábbiakban leírjuk az általa feltett kérdéseket, a portálon közzétett válaszokat, és a ténylegesen elhangzott válaszokat.


Kérdés :
1. Tóth Zolitól: Idén 25 éves lesz az első bajnoki cím, tervezi-e a klub ennek résztvevőit köszönteni .. Ha igen akkor ezt Mikor és milyen formában tervezi a klub (ha nem segít : ha szerveznének bármi féle dolgot a szurkolók, segítene e valaki a klubtól a játékosok elérésében,aki nincs előtérben.

Szurkoló által közölt válasz :
Nem szerveznek semmit eszükbe se jutott, de ha akarunk, játékosok elérésébe segítenek..

Ténylegesen elhangzott válasz:
Nem tervezünk semmiféle köszöntést. Azonban, ha segítségre van szükség, akár volt játékosok elérhetőségében, vagy bármi másban, szívesen segítünk.

Kérdés:
2. Tóth Zolitól: Szezon elején az elvárások között szerepelt Eurocup-ba minél továbbra jutás, illetve hogy megvédjük a magyar bajnoki és kupa címünket. Hogy a kupa nem sikerült kapott e csapat ezért valami féle büntetést?

Szurkoló által közölt válasz :
Nem kaptak semmit.

Ténylegesen elhangzott válasz:
Nem kaptak külön semmiféle büntetést. A játékosok egy viszonylag alacsonyabb fizetést kapnak a szezon folyamán. A szerződésében „Bónusz”-ként szerepelnek pontok – például a Magyar Kupa megnyerése, valamint a bajnoki 1. hely- amelyek a fizetésük kb. 20%-a, ezzel is motiválva őket a célok elérésében. Mivel kikaptak, ezért ettől elestek, szóval elég nagy büntetés ez nekik, és a játékosok is átérzik a súlyát.

Kérdés:
3. Tóth Zolitól: Mikor lesz a csapatnál végre alkalmazva sportpszichológus? Némely játékosnak szüksége lehetne rá, akár egy adott meccs félidejében is kihasználni ezt a lehetőséget, hogy fejben is rendbe legyen az adott meccsen. Nemzetközi elit klubnál ez nélkülözhetetlen lenne. Ez ennyire nagy költségvetés lenne a klubra vetítve?

Szurkoló által közölt válasz :
Nem lesz alkalmazva minden tökéletes.

Ténylegesen elhangzott válasz:
Tóth Zoltán a válaszadást Stojan Ivkovic-tól kérte, mivel a szakmai stáb kialakítása az ő feladata.
Stojan Ivkovic: „Miért kellene alkalmaznunk sportpszichológust?” kérdésére a Kupadöntő elvesztése, a női vízilabda válogatott eredményessége volt a válasz.
Stojan Ivkovic: „Hány döntőbe jutott az elmúlt években a vízilabda válogatott? Valamint ezek közül hányat sikerült megnyerniük?... Ezek a játékosok tudják, hogy kell döntőbe jutni, tudják, hogyan kell a döntőkben játszani és nyerni. A játékosok minden problémát megbeszélnek az edzővel, legyen az szakmai, vagy családi probléma. Ha sorozatban kikaptak volna a döntőkben, oké. Csak Mi 11 ből 8 döntőt nyertünk, valamint nemzetközi mérkőzéseket, ami nem rossz arány.”

Kérdés:
4. Tóth Zolitól: Hogy van az hogy ennél a csapatnál 2 edzőt is megbuktatnak a játékosok és mégis a szakmai igazgató és a csk is helyén marad büntetés nélkül ,ez egy komoly klubnál nem igen történhetne meg..

Szurkoló által közölt válasz :
4. Nem értik a kérdést ,miert büntetnék meg

Barcsik Tamás a Szurkolói Egyesület vezetője is felszólalt: :
„ A szerdai Zalaegerszeg elleni meccs előtt kedd este a városba már kész tényként tudta mindenki, hogy kikapunk, Pór Péter feláll a kispadról és Stojan Ivkovic veszi át a helyét.”

Ténylegesen elhangzott válasz:
Tóth Zoltán Barcsik Tamástól kérdezte annak a személynek a nevét, aki ezt a biztos információt adta nekik. Hozzátette, hogy ha ilyen jól értesültek, akkor azt is tudniuk kellene, hogy Pór Péter a mérkőzés után adta be a lemondását. Egész éjszakán át zajló telefonbeszélgetés tartott Pór Péter, Stojan Ivkovic és Tóth Zoltán között a döntésről, valamint a meccset követő nap délelőttjén a Klub tulajdonosa nem fogadta el Pór Péter lemondását! Pór Péter is résztvevő volt az ankéton, cáfolt, majd felvázolta a következő 2 év tervét, amely szerint a Klub beosztásában marad és Stojan Ivkovic-csal együtt dolgozik majd. A másik pedig, hogy eddig sem büntettük a Csapatkapitányt és a szakmai igazgatót, mert az ő feladatuk a csapat összerakása és összetartása. Nem ez volt az első edzőváltás, ami történt a Klub története során és más Csapatkapitányokat sem büntettünk meg.

Kérdés:
5. Sztojantól: Mit lehet tudni akik még esetleg nem tudnák,hogy a kupa után voltak olyan játékosok akiknek nem egyezett a véleményük az elvégzett munkával, és már az öltöző folyosón egymásnak ezt fel is róták. (Vojvoda és Burrell)

Szurkoló által közölt válasz :
5.ők ilyenről nem tudnak hogy történt volna.

Ténylegesen elhangzott válasz:
Tóth Zoltán az öltözőhöz vezető folyosón gratulált a játékosoknak, ott egészen biztosan nem történt semmi. Pór Péter és Stojan Ivkovic sem tudott semmiről, pedig ők is beszéltek a döntő után a játékosokkal.

Kérdés:
6. Sztojantól: Egymostani interjúban az az volt hogy 2 éve az feladatod hogy összeállítsd a csapatot.. Eddig az volt komunikálva mindig ,hogy ez az edző feladat.A mostani csapatot állítólag Dragan állította össze.. Akkor ezek szerint csak ő bukott anno először más álltál rosszul összeválogatott játékosok miatt, és aki mégis összeválogatta az kéz kezet mos alapon semmi ??...

Szurkoló által közölt válasz :

6.csak jövőre lett volna feladata...

Ténylegesen elhangzott válasz:
Nem igazán érthető a kérdés. Stojan Ivkovic feladata a 2016/2017-es szezonnak nekivágó csapat játékoskeretének összeállítása.

Kérdés:
7. Tóth Zolitól: Érdekelne Sztoján azt nyilatkozta, hogy az volt a terv hogy jövőre ült volna le kispadra,Peti semmiből tovább vitte a csapatot az Európai kupába,illetve ha Peti megnyeri a kupát és hozzá a Bajnoki címet ez hogy lett volna lekomunikálva. Simán felállították volna?

Szurkoló által közölt válasz :
7.már előre meg volt köztük beszélve...

Ténylegesen elhangzott válasz:
Pór Péter úgy vállalta el a csapat irányítását, hogy ha nyer, akkor is a szezon végéig marad a csapat kispadján. Tudott róla ő is hogy a jövő évtől Stojan Ivkovic lesz a vezetőedző.

Ezúton szeretnénk közölni tisztelt szurkolóinkkal hogy a klub vezetői, játékosai továbbra is személyesen várják az érdeklődők kérdéseit elkerülve azt, hogy a szurkolók másodkézből kapott valótlan információk alapján kapjanak tájékoztatást.

A továbbiakban a Szolnoki Olaj KK nem kíván foglalkozni a szurkoló közösségi hírportálon közzétett megnyilvánulásaival.
A témához kapcsolódó további hír(ek):
Szurkolói ankét 2019. 02. 07.
Hétfőn nyílt edzés, utána szurkolói ankét 2018. 08. 29.
Szombaton nyílt edzés, utána szurkolói ankét 2017. 09. 12.
Szurkolói ankét 2017. 03. 25.
Szurkolói ankét 2017. 02. 07.
Szurkolói ankét 2017. 01. 05.
Hétfőn szurkolói ankét 2016. 12. 01.
Hétfőn Kosarazzunk Együtt program 2016. 11. 03.
Szerdán szurkolói ankét 2016. 06. 11.
Hétfőn szurkolói ankét 2016. 06. 05.
Kedden nyílt edzés, utána szurkolói ankét 2016. 02. 27.
Kedden szurkolói ankét 2016. 02. 15.
Hétfőn nyílt edzés, utána szurkolói ankét 2016. 01. 09.
Hétfőn nyílt edzés, utána szurkolói ankét 2015. 12. 02.
Hétfőn nyílt edzés, utána szurkolói ankét 2015. 10. 29.
Kedden nyílt edzés, utána szurkolói ankét 2015. 10. 04.
Bemutatkozott a Szolnoki Olaj KK csapata 2015. 08. 10.
Szurkolói gyűlést tart az Olaj KK 2015. 08. 07.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.