Archívum - Hírek

Berkics László: Egy percig sem szabad kihagyni...

2012. 10. 03.

Berkics Lászlót nem kell bemutatni a kosárlabda kedvelőinek
Berkics László: Egy percig sem szabad kihagyni...
Az Olaj-szurkolók által egykoron és ma is királynak becézett játékos hét esztendőn át viselte a piros-fekete mezt. Oszlopos tagja volt a '91-ben bajnok Olajbányásznak. Ami jó hír, hogy már hétről hétre találkozhatunk a "kis" Berkiccsel, Mátéval is, aki az Olaj utánpótlásában szerepel. Sőt, akár az Adria Liga-mecscseken is pályára léphet a 17 esztendős, 195 cm magas kosaras, hiszen a bő keret tagjaként nevezték a mérkőzéssorozatra.

- Örülök, hogy az Olaj megragadta a lehetőséget, és vállalta az indulást az Adria Ligában - kezdte az egykori kiválóság. - Már az első mérkőzésen látnivaló volt, hogy mennyire erős a délszláv kosárlabda. Nem túl látványos a játékuk, ám gyorsan, agresszíven és nem utolsósorban precízen játszanak. Tudom, hogy az ilyen, erős és képzett együttesek elleni mérkőzéseken lehet igazából fejlődni. Már a Novo Mestó-i meccs is bizonyította, hogy egy percig sem lehet ellenük kihagyni, végig koncentrálni kell a mérkőzésen. Az is jól látható volt, hogy az Olajnak még össze kell érnie, hiszen új játékosok is érkeztek soraikba. Arról nem beszélve, hogy háromnaponta vannak a meccsek, közben a küzdelemsorozat ritmusát is fel kell venniük a fiúknak. Egy biztos, ma este ott a helyünk a Cibona Zagreb elleni találkozón, ami nagy élménynek ígérkezik.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.