Archívum - Hírek

Berkics László: Úgy érzem, nagy dolgok vannak készülőben...

2014. 04. 25.

A királynak becézett Berkics László teljesen képben van egykori csapatával kapcsolatban
Berkics László: Úgy érzem, nagy dolgok vannak készülőben...
Az Olaj-szurkolók által egykoron és ma is királynak becézett Berkics László teljesen képben van egykori csapatával kapcsolatban. Már csak azért is, mert Máté nevű csemetéje az Olaj U23-as NB I/B-s csapatában szerepel, de már bemutatkozott a felnőttek között is.

Óriási dolog, és egyben lehetőség is a 19 éves Máté számára, hogy kiváló edzők keze alatt dolgozhat, és remek játékosoktól lesheti el a kosárlabda tudományát - véli Berkics-apuka, - Edzeni szeret, megvan az önbizalma, így rajta és a szerencsén is múlik majd, hogy milyen szintű játékos lesz belőle.

A folytatásban a ma kezdődő négyes döntőről beszélgettünk az,egykori kiválósággal.

- Hatalmas dolog, hogy a csapat két éven belül immár második alkalommal kvalifikálta magát a EuroChallenge Kupa négyes döntőjébe. Alig várom már, hogy feldobják a labdát. Az Olaj elődöntőbeli ellenfelét annyiban ismerjük, hogy két éve velük játszottuk a bronzmeccset Debrecenben. Most azt tudjuk, hogy ismét jó erőkből állnak, és nagyon hangolnak ellenünk. A hírek szerint négy hete nem játszottak tétmeccset, nyilván ránk fognak készülni. Én azonban nem féltem Báder Marciékat, sőt előny lehet számukra, hogy az oroszokkal ellentétben folyamatosan játékban, lendületben vannak. Arról nem beszélve, hogy a kispadon és az állományban történt változások után, összeállt a csapat játéka. Jó felfogásban kosárlabdáznak, Obi Trotter egyre jobban mozgatja az együttest. Kellő önbizalommal és koncentrált jó játékkal le lehet győzni a jó szerkezetű orosz gárdát. A másik ágról pedig az olaszokat várom a vasárnap esti fináléba. A döntőben pedig már minden megtörténhet.

Úgy érzem, nagy dolgok vannak készülőben...

Forrás: Új Néplap - Varga Csaba
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.