Archívum - Hírek

Szalay Ferenc köszöntötte Pór Pétert, aki az elmúlt bajnoki évad legjobb edzőjének bizonyult

2012. 11. 27.

Dr. Nyerges Zsolt, az Olaj KK elnöke elárulta, felvették a kapcsolatot Somogyival, azt puhatolva, lenne-e kedve a szolnoki klubnál megkezdett munkába bekapcsolódni.
Szalay Ferenc köszöntötte Pór Pétert, aki az elmúlt bajnoki évad legjobb edzőjének bizonyult
Az Adria Liga 10. fordulójában az Olaj négy ponttal kikapott az éllovas bosnyák Igokeától. A mérkőzés előtt, Szalay Ferenc Szolnok polgármestere és az MKOSZ elnöke köszöntötte Pór Pétert, aki az elmúlt bajnoki évad legjobb edzőjének bizonyult.

Szombaton Szolnokon járt a 222 cm magas Somogyi Gergely, aki az NBA előszezonjában a Los Angeles Lakers-ben szerepelt, ahol azonban nem kapott szerződést. Azóta is csapat nélkül van a center...

Dr. Nyerges Zsolt, az Olaj KK elnöke elárulta, felvették a kapcsolatot Somogyival, azt puhatolva, szándékában áll-e Magyarországon játszani, és ha igen, lenne-e kedve a szolnoki klubnál megkezdett munkába bekapcsolódni. Kipróbálná-e magát a nemzetközi kupákban. A szolnoki klubvezetők most várják a választ Somogyitól, valamint menedzserétől.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.