Archívum - Hírek

Illusztris ellenfelek várnak az Olaj gárdájára Lengyelországban

2014. 08. 27.

Gőzerővel készül a honi bajnok és kupagyőztes Szolnoki Olaj KK csapata az elkövetkező szezonra
Illusztris ellenfelek várnak az Olaj gárdájára Lengyelországban
Az együttes programja még most van alakulóban, az biztos, hogy a fiúk részt vesznek a szombati Olaj Családi és Sportnapon a Tiszaligetben, melynek délelőtti programjában többek között nyílt edzés és szurkolói ankét is szerepel.

Ami várható: szeptember 12-14. között, ekkor már a három válogatottat - Keller Ákos, Vojvoda Dávid, Wittmann Krisztián - is soraikban tudó piros-feketék, az egyaránt jó játékerőt képviselő német Alba Berlin, a cseh Nymburk és a lengyel Turow társaságában, Turowban lépnek pályára.

A következő hétvégén Szombathelyen a szlovák Komárno, az Atomerőmű és a házigazda Falco legénysége lesz az Olaj vetélytársa.

Szeptember utolsó hétvégéjén pedig Pakson, a bajnoki ezüstérmes hazaiak mellett a szlovák Inter Bratislava és a Kecskemét lesz Lóránt Péterék ellenfele.

Ez utóbbi meccseken már a kecskemétiek színeiben fog szerepelni Rakic Miljan és Tomislav Ivosev, akik ugyan két évvel meghosszabbították szerződésüket az Olajnál, de a következő szezont a hírös város csapatában töltik el.

Október első szombatján pedig elindulnak az Adria Liga küzdelmei, rajton a hatszoros győztes Partizan Beograd legénysége vendégeskedik a Tiszaligeti Sportcsarnokban.

Forrás: Új Néplap - Varga Csaba
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.