Archívum - Hírek

Jó játékot láthatott a közönség

2019. 09. 22.

Négy másodperccel a lefújás előtt még vezettünk, a végén mégis a Sportcentrum örülhetett
Jó játékot láthatott a közönség
Szolnoki Olaj KK U23 - Szolnoki KA U50 73-74 (16-13, 15-20, 21-18, 21-23)

Szolnok, Tiszavirág Aréna. Vezette: Gál János, Fehérvári Gergely.

OLAJ KK: Frank Gábor (6), Bujáki Dániel (13/9), Garai Krisztián (12), Bakos Levente (6), Ivkovic Iván (8).
Csere: Kiss Dániel (11), Csapó Gábor (14), Burai Tibor (3/3), Horváth Csaba (0). Edző: Bujáki Dániel.

SZKA: Gaál Róbert (39/15), Szabó Zoltán (4), Szpíró Balázs (10/3), Tótin Richárd (9), Lipóczki Balázs (10/3).
Csere: Dobozy Róbert (0), Szántó László (0), Schönborn Tamás (0), Tóth Viktor (2). Edző: Szpíró Balázs.

Jobban kezdte a mérkőzést az Olaj csapata. Garai révén lendületet tudtak szerezni, ahol az edzői gárda külső dobásokkal próbálkozott, de nem túl sikeresen. Egy kicsit mindig előrébb járt a fiatalok gárdája, de nem tudtak elszakadni Gaál pontjai miatt.

A második félidő sem hozott nagy változást, az olajosok csapatként játszottak, a betörésekre apelláltak, míg a másik oldalt Gaál szakította a pontokat.

A negyedik negyedre egy nagyobb előnyt tudott kiharcolni az Olaj, azonban Bujáki 2. sportszerűtlene miatt padra kényszerült, és ez megzavarta a fiatalokat és szépen lassan tűnt el a különbség.

Egy utolsó másodpercben beütött fault következtében, ami hárompontos dobás közben történt, vonalra állhatott Lipóczki, aki kegyetlenül bedobta mindhárom büntetőt és így egyponttal nyertek az U50-esek.

Bujáki Dániel: Sajnos nem érdemeltünk vereséget, de kettő olyan hibát vétettünk, ami nem megengedett. Az egyik személy szerint az én hibám, hogy kiállítottak, a másik, hogy két pontos vezetésnél, egy másodperccel a vége előtt nem lehet oda ütni hárompontos dobás közben. Ennek ellenére jó játékot láthatott a közönség és gratulálok a kollégáknak!
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2019. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.